writing-img

RE: Razgovori mama 07/21

clock-img

27.07.2022, 21:16

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Sanjice, kako ti je mama? Nadam se da će se oporaviti brzo. Beše štitnu treba da operiše?
Ana, Daco, imate pp. 

clock-img

27.07.2022, 21:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Štitnu treba da operise. Mnogo kaslje. Krvna slika je ok. Mada, ja mislim da joj je isto kao i pre. Ona nije objektivna. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.07.2022, 22:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

Sanjice, puno pozdrava za tvoju mamu i da se sto brze oporavi! 

clock-img

28.07.2022, 08:07

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

Dobro jutro.Pijem kafu,pa da spremam doručak.Na ručak idemo kod moje sestre bliznakinje.U subotu se vraćaju za Bač.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤

clock-img

28.07.2022, 09:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Dobro jutro. Mi smo sinoc odvezli sina na pripreme pravo sa Super raspusta. Trener im uvece uzima telefone, plus za trenera 😁. Imaju po ceo dan treninge i čovek da se obezbedi da nece noću buljiti u telefone.
Ovde je malo padala kisica, lakse se dise danas. 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.07.2022, 22:48

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Potpuno je covek u pravu, buljenje u tel posle tesko za ustajanje.

clock-img

29.07.2022, 07:53

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

Dobro jutro.Pijem kafu,pa da spremam doručak,ručak,sređujem kuću itd.Ivanka,kako si?Ostale mame?Pozdrav svima.❤

clock-img

29.07.2022, 08:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Dobro jutro. Ja krenula u Maxi po doručak i vratim se kuci sa japankama 😁 sad opet moram u prodavnicu. Ručak necu ni spremati, maca ruca u vrticu, sin i muz nisu kuci, jescu japanke 🤣. Salim se, bile su 600din pa kupih.
Ivanka, nadam se da je uho bolje. 

clock-img

29.07.2022, 09:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Dobro jutro, radni narodi. Moje spavaju. Mm i ja uživamo na terasi.Jos uvek je prijatno. Uživajte danas. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

29.07.2022, 11:41

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Dobar dan. Najyad sam nocas prespavala celu noc. Vec nocima se budim i ne mogu da yaspim posle.

clock-img

29.07.2022, 13:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

IZVORNA PORUKA: dddaca

Dobar dan. Najyad sam nocas prespavala celu noc. Vec nocima se budim i ne mogu da yaspim posle.

Super.Nadam se da se i ja jednom naspavam.Kičma me tafrkava,pa noću nikako položaj da nađem.Dade mi sestra juče neke lekove.Da probam i njih.

clock-img

30.07.2022, 08:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

Dobro jutro.Pijem kafu i da završavam šta imam,pa da odemo do manastira koji se nalazi u blizini našeg sela.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤

clock-img

30.07.2022, 12:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Dobar dan. Sta se radi? Maca i ja se razvlacimo po kuci celo jutro. Meni je nesto tezak dan, jedva se krecem. 

clock-img

30.07.2022, 13:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Dobar dan. Mi smo na sto strana. Dnevna soba i kuhinja su okrecene. Sad treba da vratimo na mesto, pa cemo decu da uposlimo, da briskaju policu sa knjigama i da vracaju. Čekam da mi zavrsi masina za zavesu, pa da je okacim. Kod nas je trenutno haos u stanu. Ko preživi pricace.🤣

clock-img

30.07.2022, 16:51

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

I meni grozan san, kao da mi je pao pritisak, samo mi se spava .
Sta radite zenske?

clock-img

30.07.2022, 21:43

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Malopre sam shvatila da mi vozacka dozvola istice za nedelju dana. A nisam podnela zahtev za novu.
Milena, ti si pisala o produzavanju vozacke ako se dobro secam. Da li se secas koliko se ceka na novu i da li moze da se vozi sa potvrdom?
Duskic i ja sam bila sva nikakva dok nije pljusnula kisa

clock-img

30.07.2022, 22:16

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Daco, meni su na šalt_eru rekli da sa potvrdom ne mogu da vozim. A čekala sam ako se dobro sećam oko 15 dana, mada je to bilo nešto oko nove godine, pa se nekoliko dana nije ni radilo. Ja sam do tada imala probnu, možda je sa standardnom drugačije. Najbolje je da što pre podneseš zahtev pa će ti reći smeš li da voziš.
Sanjice, kako napreduju radovi? I mm ide sutra kod majke da kreči, a trebalo bi posle i kod nas. 
Ovde pala dobra kiša i sad je baš prijatno napolju. 

clock-img

30.07.2022, 23:15

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Milena, necu ni da ih pitam user posted image Odmah u ponedeljak idem da podnesem zahtev za novu. Bez auta ne mogu

clock-img

30.07.2022, 23:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dddaco,podneses zahtev i vozis sa starom dok ne istekne..kad istekne ne smes da vozis dok ne stigne nova..to su nova pravila. Ranije su izdavali potvrdu da je dozvola u izradi i mogli smo da vozimo,sada ne...To se meni desilo prosle godine..2 dana sam bila u raskoraku,ali sam vozila..kontam lokal je....

clock-img

31.07.2022, 08:02

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

Dobro jutro.Pijem kafu,pa odoh da završavam šta imam.Danas imamo goste.Da spremam ručak,zamesim za štrudlu itd.Nadam se da ste dobro.Prijatna nedelja.Pozdrav svima.❤

clock-img

31.07.2022, 08:44

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro!Flam,bas si vredna!Ja pijem kafu na terasi,friško bogami .

clock-img

31.07.2022, 09:44

clock-img

flamingos

pencil-img

25497

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro!Flam,bas si vredna!Ja pijem kafu na terasi,friško bogami .

Hvala.Prijatna kafa.Da,i ovde je sveže.

clock-img

31.07.2022, 09:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Dobro jutro. Ja sam se budila sto puta nocas 🙄. Sad pijem kafu pa da vidim sta cu i gde cu.Von, kako posao? 

clock-img

31.07.2022, 10:32

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dddaco,podneses zahtev i vozis sa starom dok ne istekne..kad istekne ne smes da vozis dok ne stigne nova..to su nova pravila. Ranije su izdavali potvrdu da je dozvola u izradi i mogli smo da vozimo,sada ne...To se meni desilo prosle godine..2 dana sam bila u raskoraku,ali sam vozila..kontam lokal je....

Tako nenako razmisljam i ja. Valjda me nece zaustavljati. A i ako zaustave, valjda ce da me puste user posted image

Sveze i kod nas, prijatno. Sad da istrcim do prodavnice da kupim neko meso pa da spremam rucak. Pa popodne da opet idemo u bioskop. Bili prosle nedelje, sad opet, ali sta cu kad sam obecala.
Ivana kako je na pripremama, sta kaze sin kako izdrzavaju bez telefona? I sta si ti uradila za posao, sad mi pade na pamet?

clock-img

31.07.2022, 11:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Dobar dan. Milena, danas ce biti biti gotova naša spavaca soba. Dnevnu sobu i kuhinju je mm okrecio. Sutra pauza za deciju sobu posto mm uglavnom nije tu zbog praznika. Taman ce malo da odmori od krecenja. A i treba da popakujemo neke decije stvari u kutije i pored kontejnera. Čuvam godinama, ali ne vredi. Gomila se.
Odoh sad da strcim i ja do prodavnice, pa da kuvam boraniju.