writing-img

RE: Bolan rast zubica

clock-img

22.03.2016, 15:20

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

pa ne znam stvarno da li pomaže ili je to samo čista slučajnost bila kod moje Joce.
Sad ću pokušati da nađem ovu što smo mi koristili pa da stavim sliku.

clock-img

22.03.2016, 15:31

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

ovakva je bila naša

< Poruku je uredio jocajaca -- 22.3.2016 15:32:15 >

clock-img

22.03.2016, 15:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24846

Joco, mi smo imali odmah ispod slika sa desne strane. Ja ne znam koja je razlika u tim ogrlicama. Mislim, razlicito izgledaju, kako onda mogu isto da deluju?

clock-img

22.03.2016, 16:41

clock-img

jocajaca

pencil-img

404

Pa nemam pojma. Kažem ti ja ne znam da li je to njoj pomoglo ili je prosto takvo dijete ali stvarno je činjenica da ni jedan zubic nismo osjetili. Ovu sliku sam jedva našla izgleda da ovakve više ne proizvode.

clock-img

23.03.2016, 21:36

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Iki već dve noći loše spava. Sve mislim neće zubi još. Danas
pogledam na mestu donje jedinice krenulo, nadulo se ali čini mi se da neće još.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

24.03.2016, 13:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da li dentokind se da se mesa sa mlekom, ili samo s vodom?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

27.03.2016, 00:46

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

I mi je danas skroz čudna. Neraspoložena, čas ima temperturu. čas nema. OKo 21h je imala 38,6 pa sam joj dala Paracetamol jer mi je izgledala kao da se baš muči. Meni se čini da je od zubića, ali kako biti siguran user posted image Šta ako je opet urinarna infekcija? Ali zar onda ne bi temperatura bila opet stalno visoka. Mislim da nije ni grlo, nije crveno, ne kašlje, jede normalno osim kad joj skoči T. Sad je opet bila vrela, zaspala, u snu počela da plače, probudila se, nisam joj mjerila i nakon malo vremen opet ništa???? Ako su zubi, da li joj ja smijem dati Paracetaol ili Brufen kao analgetik, bez obzira što nema trenutno T. Kao protiv bolova?user posted image Žao mi je da se muči, još je budna...

Edit: U očaaju sam joj opet stavila ogrlicu od ćilibara user posted image

Sanjalice ja ne znam. Ja sam za L naručivala Osanit homeopatske kuglice, davala sam joj ih onako samo u usta...Ne znam je li to slično tome.

< Poruku je uredio choopa choops -- 27.3.2016 0:49:24 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

29.03.2016, 11:44

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sanjalice ja L dam sa vodom , tacnije stavim tableticu u spric , napunim ga vodom , sacekam da se rastopi , pa mu spricnem u usta (nece mi vodu nikako)
Chupo kako ste danas

clock-img

29.03.2016, 14:13

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Super ideja, Maraj. Nisam se toga setila. Ja na kašičicu pa dok se otopi pa pola pljune ili prospem.. Probaću tako. A kako daješ 6 na dan? Strogo se pridržavaš onog na 1h?

clock-img

30.10.2016, 09:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Evo i mene u temi user posted image danima ne jede, neraspolozena, nemam trenutka slobodnog vremena niti nocu spavam. Na 15 min se nekad budi. Preporucila mi drugarica Gengigel baby pa cu da probam i javicu kako deluje...ako ima jos preporuka...dobrodosle su.

clock-img

30.10.2016, 09:51

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Me dentokind, name je bas pomogao, gelovi nisu.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

30.10.2016, 10:02

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Elena ima onaj Camistad ili kamistad se pise sa kamilicom je i bas je pomogao. Namazes prstom i 10 min posle samo da ne pije nista i super, nama je taj najbolje radiouser posted image

clock-img

30.10.2016, 11:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja sam par puta u proteklih par dana davala paracetamol i utrljavala malo u desni i pomoglo je.gelovi pomognu na 5 minuta i posle opet vriska

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

30.10.2016, 11:43

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja mojim bekama dajem dentokind tabletice. Super su, ali nas nicanje zubića uništi. Davala sam u trenucima očaja i brufen, Febricet.

clock-img

30.10.2016, 12:25

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

pa suzi jel ih toliko boli, ja verujem da muci i mog D, dok nisu izbili kecevi desni su mu bile bukvalno krvave i otekle, al nikad mu ne bih dala lek zbog toga, mislim i za temperaturu se dobro razmislim da li dati ili ne

clock-img

30.10.2016, 13:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ja mojim bekama dajem dentokind tabletice. Super su, ali nas nicanje zubića uništi. Davala sam u trenucima očaja i brufen, Febricet.

I ja sam devojcicama kad je bilo kriticno nocu davala da lepse spavaju mukice.

clock-img

10.12.2016, 17:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Evo i nas da se prijavimo sa V u ovoj temi.
Koristimo Dentiokind, al kad bas vristi mm mu maze malo belog vina.

clock-img

10.12.2016, 21:55

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mm L nicu gore cetvorke i dole trojke. Sve krenulo odjednom. Muke zive. Ne spava. Budi se milion puta nocu
Place
Jaucr. Ne znam vise sta cu
Bas mi treba sna...

clock-img

10.12.2016, 23:20

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Maraj, sve te razumijem, moju A., su isto mucili, nema sta nisam pokusala!

clock-img

10.12.2016, 23:48

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Nama dentokind nista ne pomaze. Bas ga muce, do skoro je imao 2 zubica i sad izbila jos 3, a uskoro ce i jos neki cim je ovako njanjav i nervozan

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.12.2016, 22:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24846

I mi smo skoro uzeli Dentokind, a i Imunokind.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.12.2016, 22:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: isidora88

Nama dentokind nista ne pomaze. Bas ga muce, do skoro je imao 2 zubica i sad izbila jos 3, a uskoro ce i jos neki cim je ovako njanjav i nervozan

Primerila sam da se umiri malo posle dvadesetak minuta, tako da msilim da nama.pomaze.

clock-img

01.02.2017, 14:06

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Odgovor za Duskic, mi imamo Dentinox gel koji sam dobila od prijatelja iz Nemacke, ako imas nekog tamo, neka ti kupi, msm da je 3-4 eura. A mozes stavljati Calgel, sa malo lidokaina je pa desni utrnu i ne bole tako intenzivno. Imas i Dentokind, koji je uglavnom dobar i mame su zadovoljne. Postoji i jos kojekakvih gelova ali sve sto sam navela je provereno dobro.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.02.2017, 20:09

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Dentokind me je konkretno najvise interesovao, definitivno planiram njega da uzmem. A potrudicu se i taj gel da narucim iz inostranstva.user posted image ..Hvala!😁

clock-img

02.02.2017, 07:33

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Probaj obavezno, vrlo je ok,ima mentol ikamilicu, oni vole ukus i lepo im rashladi desni i mirni su neko vreme. Super je,neces se pokajati.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!