Poslednji tekstovi

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

Praznična priča AVA Shopping Parka
Pozivamo sve posetioce da se pridruže i dožive čaroliju praznika, jer u AVA Shopping Parku Nova g...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

izabrani doktor primio 30 pacijenata, i nece vise nikoga. Rekli su nam a cekamo do kraja smjene, jer mozda i primi bebu koja 2 dana gori od temparature. Smucio mi se zivot, jer svi su se gurali preko reda, i da napomenem da su to sve bila starija djeca, i niko da nas pusti, a vide kako se mucimo cijelo jutro. Na kraju smo otisli kuci, David i dalje vristi, place nece da jede. Jeb*li ih izabrani dr. Samo jedan privatni pedijatar ima u gradu koji nije htjeo da nas primi- duga prica. na kraju, mama zamolila jedu dr pedijatra koju poznaje privatno, koja radi sa adolescentima, da nas primi. I mi opet u DZ, svi bleje u nas kao da smo sa Marsa. I sta je? Bolan rast zubica- KOJI DR INACE NE PRIZNAJU, DA TEMPER. NE MOZE BITI OD TOGA. E PA MOZE! Rekla nam je da moze temparat. trajati i do 10 dana.
Daj mu brufen, on je jači i spustiće mu t, pa onda sledeći put paracetamol, tako naizmenično, a uveče pre spavanja najbolje Brufen, jer je uveče t tela najviša. Stavljaj mu i obloge da mu skineš t. Za zubiće nema baš puno šta da uradiš. Malo mu masiraj, daj mu da grize one žvaćkalice i to je to
, i drzi se, proci ce, nije nista strasno (kad gledam iz ove perspektive, ali znam kako ti je).