Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

Izvinjavam se unapred na možda glupom pitanju, ali šta ću, bolje da pitam nego da uradim nešto pogrešno ili da zakasnimo sa tim (ako već nismo) pa da kasnije imamo problema... Ne znam ni koliko često to treba da se radi, svaki dan, više puta dnevno...
Znači najbolje je posle kupanja za početak, a ne za vreme kupanja... A jel prethodno namažete malo nekom kremicom npr. Pavlovićevom ili šta već koristite, ili na suvo ? Ovo za krv me malo plaši, ali iskreno se nadam da ćemo proći bez toga.
Čak ni m.m. nije za tu varijantu da se išta dira (iz njegovog iskustva, pošto je on u pubertetu sam rešio taj problemčić bez ičije pomoći
) Ja se ustvari najviše plašim te operacije i nasilnog čupanja kad do toga mora da dođe, pa bih ako je ikako moguće to da izbegnemo, zato mislim da pokušamo pa ćemo videti...
Kao što rekoh, ni m.m. nije za varijantu da se to dira jer je on to sam rešio, niko mu ništa nije dirao kad je bio mali i nije imao komlikacije, a kasnije u pubertetu je sam to uradio i sve je bilo ok. Tako da ako se on pita, i iz njegovog iskustva,to je sve nepotrebno maltretiranje deteta. Isto to mi je otprilike rekla i naša dr. Ali kad čujem do kakvih sve komplikacija može da dođe i kakve traume dete može da preživi, ipak bih da probam da to uradimo i da ako je moguće izbegnemo tu operaciju, čupanje, infekcije i ostalo. Kontam da ako mu to budem radila pažljivo, polako i postepeno naravno, veća je šansa da sve bude ok i da ne moraju dr da mešaju prste, a ako ne diram ništa, može sve da bude ok (kao npr. kod m.m.) ali može i da se iskomplikuje. Ništa ne zaključujem, samo razmišljam naglas...
I još jednom hvala svim mamicama na savetima, cenim svačije iskustvo i mišljenje