Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

. I jedanput mu se bilo zacrvenelo, ali je takoreci odmah proslo. Kaze mi dr da nije nista hitno ali da je poecan rizik pd infekcije i da se treba resiti, da ne bi doslodo komplikacija. Rekla nam je da svake veceri sedi u toploj vodi desetak minuta, a onda da nategnemo kozicu kolko moze i od polovine pise nagore kruznim pokretima namazemo didermalom, narocito sam vrh gde je zalepljeno.
, dakle, danas nam je 8. dan mazanja i pre dva dana je pocelo da se otvara. Prvo je izvirilo ono belo (u toku kupanja dok sam mu povlacila), to smo istisnuli i onda je krenulo da se odlepljuje, sad kad povucem bude kao cvetic, i vidi se mala rupica
mukica mala..
Ja sam se zaledila. On ni glasa nije pustio, samo se malo zacrveneo u licu. Narednih dana je imao crvenilo u obliku prstena na koži, videlo se da je bilo slepljeno. Tih dana sam ga prala pri svakom menjanju pelena i prskala Octaniseptom. Otad prevlačimo pri svakom kupanju i to nakon što nekoliko minuta sedi u toploj vodi. Ceo glavić mu se vidi kad se povuče. Inače, pisala sam već na ovoj temi, pre prevlačenja sam ponekad osetila neprijatan miris kad ga presvlačim, a sad ga više nema. Na kontroli pre neki dan nam je naš dr rekao da piša izgleda odlično.