IZVORNA PORUKA: isidora88
Maslacak nemoj da se ljutis, nisam mislila da neko ne odrxava higijenu ako ne povlaci kozicu, samo da ja tako radim. A kozicu povlacim po milimetar u pocetku, nusta na silu, ako bebac ne reaguje znaci da je ok. A pisu peremo vodom, ne sapunom tako da ne vidim sta mozeda skodi ispiranje vodom.
Mene sad zanima da li vasi muzevi peru samo spolja ili prrvuku kozicu i operu svuda
Ja mislim da onog trena kad bebac odreaguje je vec problem. Kod njih to koliko sam shvatila lako puca. Naravno da muz pere svuda

ali je sve to drugacije.
Takodje smatram ono sto rece Maslacak obicna voda je iz raja izasla, nema mi smisla trljati bilo sta sapunom. Pa ja D piku perem samo spolja blagim sapunom. Znaci ne razmicem nista, i evo nikakvih problema.
A da li je to ok ili nije sad u nekom psiholoskom smislu, pa sigurno da jeste, ali prosto mozda ja imam neki "trip". Nas tata ne kupa D, i tata ne ulazi u wc kad je D unutra, ona ne upada tati.Mi to bas onako "ti si devojcica, tata je decak bla bla"
Tako planiram i decaka da podizem. A ne sad ja sam mama pa ja mogu sve
No videcemo jedno su planovi drugo su realizacije hehee..
Pise da kod 90% decaka se kozica sama odlepi do druge a u slucajevima gde je fimoza nasledna verovatno ne moze pomoci ni prevlacenje. Odnosno verujem da bi se desilo i tad.
Kad dodje malac na red javljam kako delamo i sta su nam dr preporucili.