cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Higijena dečakove piše...

clock-img

14.08.2018, 16:29

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Jao, a meni lakse sa dečacima user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.07.2019, 06:34

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Da li vam se desavalo da je pisa bas crvena bez ikakvog razliga i prodje u roku od par sati samo od sebe?

clock-img

19.07.2019, 06:41

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Da, desavalo se.
Mene vise muci kozica , povlaciti i koliko?
Obrisati, namazati ??

clock-img

19.07.2019, 09:18

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja povlacim dokle ide, ali ne uvek jer me strah

clock-img

27.08.2019, 12:08

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Juce dok se kupao ,povlacio je jako pa je pocrvenelk puno . Bepantenom sam mazala i povuklo se crvenilo.

clock-img

27.08.2019, 12:20

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Duskic, ja mu zato branim  strah me da se ne povredi

clock-img

27.08.2019, 12:23

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ma nece, osetice on.

clock-img

27.08.2019, 12:24

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Jaaooo moja nocna mora, Boze koliko je to komplikovana stvarcica. Mm ga kupa, nemam pojma sta mu radi, ja nista ne diram

clock-img

27.08.2019, 12:26

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ma dobri su oni, mi malo preterujemo sa brigom.

clock-img

27.08.2019, 20:56

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja mu ponekad povucem kako su mi.pokazali, ali me je generalno strah da to radim..

clock-img

27.08.2019, 21:50

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Pa mi kako kad. Planiram ovih dana da ga vodim i zbog vrtica i ovako da ga pogleda dr.

clock-img

28.08.2019, 07:50

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja sam vodila kod lekarani ona nam je rekla da ne diramo nista, dok nam je patronazna rekla da od starta povlacimo .. pa sad budi pametan

clock-img

28.08.2019, 07:52

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Tako je i nama isto. Uvek imas vise razlicitih metoda.

clock-img

28.08.2019, 09:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Mi smo povlačili od početka, po milimetar bukvalno, tj koliko može. Moj muž ne može da shvati da neki preporučuju da se ne povlači, on kaže da to unutra prosto mora da se opere. No, kako god, Marko ima prilično zategnutu kožicu, nema viška kože kao neki pa se lako prevuče, kod njega to teže ide i još uvek se na donjem delu drži spojeno. Jbg, genetika.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.08.2019, 09:15

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

I ja sam Ana , s vremena na vreme, ali me strah jer kazu da.mogu nastati mikropovrede koje haos naprave .. a ne umem da procenim.

clock-img

28.08.2019, 09:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Mi zaista nikad nismo povredili, ali zato kada smo otišli kod pedijatra na neki pregled (nije radila naša dr već nas je primio drugi doktor) i on kao da mu pogleda pišu. I uzme čovek i povuče skroz, ma pomislio nije da pazi. Marko se cimnuo ali nije kukao. Došli kući a njemu gaćice krvave. E onda je to počelo da peče, da ga boli, on plače... i tada je počeo da se boji i da ne dozvoljava da mu povučemo. Uh kako sam bila besna. Dugo, dugo nije dao da se dira piša, jedva smo se oslobodili straha.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.08.2019, 10:38

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ana, tako su isto mom sestricu uradili, pricas situaciju isto kao sestra sto mi je ispricala.
Na prepad , bukvalno.

clock-img

28.08.2019, 11:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Strašno Duškić, ne mogu ti opisati kakav strah je tada navukao. Kada treba da se pere piša on počne da se trese, zaceni se, jednom se ispovraćao od straha 😣 onda smo jedno vreme bukvalno batalili, dok se nije opustio, pa polako. Ali trebalo je vremena.

clock-img

28.08.2019, 11:14

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Sve znam. Plakao i pricao kako ga boli pecka, trpeo je da ne ide u wc jer ga puno pece i boli tad.

clock-img

28.08.2019, 12:15

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ana, strasno!
Bubulence, sestro slatka, i meni je sve to nocna mora... V obozava da se igra sa pisom, kako mu skinem pelenu tako krene da vuce i cima a mene 100 znojeva oblije, sve se plasim povredice se. Mm je na pocetku malo prevlacio u toku kupanja, sad s vremena na vreme, u fazonu je vidis da sam cacka sam ce on to sebi srediti 😂

clock-img

28.08.2019, 12:29

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

E to kaze i mom m. Da ne upotrebim jos neki izraz.user posted image

clock-img

28.08.2019, 12:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ana, strasno!
Bubulence, sestro slatka, i meni je sve to nocna mora... V obozava da se igra sa pisom, kako mu skinem pelenu tako krene da vuce i cima a mene 100 znojeva oblije, sve se plasim povredice se. Mm je na pocetku malo prevlacio u toku kupanja, sad s vremena na vreme, u fazonu je vidis da sam cacka sam ce on to sebi srediti 😂

Svi dečaci vole da se igraju sa pišom i to nikad ne prestaje 😅😅

clock-img

28.08.2019, 13:08

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Evo nase price....nama je pedijatar isto kada je L bio beba, skroz prevukla. Onda smo zbog bjbrega isli na pregled u Tirsovu kod hirurga ,urologa. On nas je toliko nagrdio sto prevlacimo kozicu. Velikim slovima napisao, da se ne dira. I eto, mi batalili.
Sto ana kaze, srede to oni posle sami. Kad god su "u mogucnosti" decaci se igraju sa stvarcicon, tako da ne sumnjam da ce i sami resiti

clock-img

28.08.2019, 14:07

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

pricala sam vec, u nemackoj je stroga naredba od pedijatara da se nista ne dira i ne prevlaci.tako daja nikad nisam ni pokusavala

clock-img

28.08.2019, 14:13

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Eto, utesiste me... ja sam cula i dosta prica mama koje nisu prevlacile pa trebalo da se secne, pa traume...  pa njihova verzija kako obavezno treba prevlaciti da do seckanja ne bi doslo..  za ovo stvarno ima dosta oprecnih misljenja