U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Ne vidim slicnu temu pa otvorih volite li pozorista da li idete sta ste zadnje gledali? Ja jako volim pozorista, zadnje sam gledala Zecija jama u BDP u, izdvojila bih i iz istog pozorista Ne igraj na engleze. Ma dosta toga mi se dopalo u zadnje vreme. U Narodnom sam gledala Gospodju ministarku i razocarala se, nekako je Nusic iskarikiran. Eto preporucite i vi neku
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.11.2017 9:05:07 >
30.01.2010, 14:15
Rivana
3210
Zaboravila sam u ateljeu 212 sam gledala pre mesec dana Ejmin pogled nije losa
30.01.2010, 14:16
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: Rivana
Zaboravila sam u ateljeu 212 sam gledala pre mesec dana Ejmin pogled nije losa
Kovaci na maloj sceni Narodnog isto jako dobra komedija opustajuca ja sam se bas ismejala
01.02.2010, 12:12
Rivana
3210
Prporucila bih isto NEKE DEVOJKE u BDP u
01.02.2010, 12:16
NONA79
221
gledali ja i mm prošle godine, super predstava
01.02.2010, 12:20
maja27
170
Planira li neko da gleda Kosu?
Karte za premijeru su bile preskupe!!!
01.02.2010, 12:25
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: NONA79
gledali ja i mm prošle godine, super predstava
I mene je odusevila.
01.02.2010, 12:25
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: maja27
Ja sam se slogirala kad sam videla koliko kostaju karte
01.02.2010, 12:29
Rivana
3210
Mislim da je sada cena 1500 ali meni je i to skupo
01.02.2010, 12:31
NONA79
221
Jelena Ćuruvija me je oduševila, a i ostali su ok. Ovaj januar mi se izjaliovio po pitanju odlaska u bg i pozorišta, jedva čekam da dođem u bg.u cg sam zadnje gleala pre oko mjesec Ne igraj na Engleze i Skupljači perja.
01.02.2010, 12:33
Iva979
590
Planiram ja, karte su 1500 din, ali sam cula da je fenomenalna!
01.02.2010, 12:35
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: NONA79
Jelena Ćuruvija me je oduševila, a i ostali su ok. Ovaj januar mi se izjaliovio po pitanju odlaska u bg i pozorišta, jedva čekam da dođem u bg.u cg sam zadnje gleala pre oko mjesec Ne igraj na Engleze i Skupljači perja.
ima dosta dobrih ja sam isto skoro gledala u narodnom VELIKU DRAMU, traje dugo ali je vredi pogledati. Da li je neko gledao MIRIS KISE NA BALKANU, ja nikako do karata nisam mogla da dodjem, mada mislim i da su za nju karte malo skuplje.
01.02.2010, 12:36
Rivana
3210
IZVORNA PORUKA: Iva979
Planiram ja, karte su 1500 din, ali sam cula da je fenomenalna!
Ja cu cekati da jos malo padne cena karata , cula sam i da za nu su karte unapred raprodate i da je tesko doci do njih
01.02.2010, 18:19
Anoniman
mm i ja idemo ponekad u Zvezdara teatar jer tamo ima komedija...a i blizu nam je pa odemo peske..
poslednje sto sam gledala je Sumnjivo lice..
jos uvek mi je nezaboravna Tri sestre (tre sorele) sa Natasom Ninkovic...to mi je najbolja predstava koju sam gledala...
gledala sam u Ateljeu i Pomorandzina kora...nista posebno, ne bih nikom preporucila!!!
01.02.2010, 18:20
Anoniman
a pre nekoliko dana odemo da gledamo "Svinjski otac" i predstava otkazana..glumac se razboleo...
sad ne idemo jer nam trebaju pare...ja sam se nesto stisla...sve bih za bebu da kupim a nama nista...i to ce proci.!
01.02.2010, 21:08
buhla
2564
Ja idem da gledam Kosu, kupila karte za 24.02. po ceni od 1.200 (na popustu, preko drugarice) inace su 1.500. Ja sam na Pozoristu na Terazijama gledala: Maratonce, Cigane, Golje... U BDP: Neke devojke, Ceif, Let iznad kukavicjeg gnezda (imaju sad 50% popusta na predstave!) JDP: Sine Atelje: Don Zuan u sohou to su predstave koje prepoprucujem...
01.02.2010, 21:11
Jeca*
8145
IZVORNA PORUKA: OTI
a pre nekoliko dana odemo da gledamo "Svinjski otac" i predstava otkazana..glumac se razboleo...
sad ne idemo jer nam trebaju pare...ja sam se nesto stisla...sve bih za bebu da kupim a nama nista...i to ce proci.!
off topic...proci ce, ali ko zna kad ja sebi danima kupujem farmerice i sve se nesto preracunavam, a Luki za 2min dadoh 2200 za patofnice
01.02.2010, 21:15
LillyT
3918
Ranije sam cesce isla, nazalost, zapustila sam se po tom pitanju u poslednje vreme. Najcesce je to bio JDP, ne bih vam bas ja preporucivala predstave, zbog mog uvrnutog ukusa, ali nekako mi je uvek u glavi Shopping ang fucking
11.02.2010, 22:35
viking
6644
Večeras smo gledali Krčmaricu Mirandolinu u Buhi, predstava je super, toliko smo se smejali i milina je videti glumce koji toliko uživaju u glumi i smeju se zajedno sa publikom!
11.02.2010, 22:43
Anoniman
''Let iznad kukavicjeg gnezda'' u BDP-u obavezno pogledajte!!! ''Bubu u uhu'' u JDP-u - ako neko slucajno nije gledao, Nikola Simic i Rada Djuricin je igraju vec 39 godina i mislim da ima specijalnu vrednost upravo zbog toga! ''Jadnici'' u Madlenijanumu - mjuzikl, maestralan Zafir Hadzimanov i ekipa, tri sata prodje ocas posla...
Mozda cudnovat izbor ali ja svasta volim da vidim
15.02.2010, 13:57
NinaMandarina
349
I ja mnogo volim da idem u pozoriste . Najbolja od svih predstava koje sam ikada gledala je MIRIS KISE NA BALKANU, u Madlenijanumu. Citala sam i knjigu, a obicno predstava bude losija od knjige, ali ova nije. Gledajte obavezno.
Predstava koja me je razocarala je RANJENI ORAO, u Ateljeu 212. Takodje sam citala knjigu i ocekivala sam mnogo od predstave, toliko sam se razocarala, da od tad nisam uopste bila u Ateljeu
25.02.2010, 10:12
buhla
2564
Bila sinoc u Ateljeu 212... gledala predstavu KOSA... traje dooobra tri sata... i odlicna je!
samo je cenaaaa (1.500), ali kapiram s obzirom da ima gomila glumaca.... a od marta da povecaju na 2.500 din
KOSA Prevod: Jovan Ćirilov Režija i adaptacija: Kokan Mladenović Koreograf: Mojca Horvat Prepev songova: Kokan Mladenović Dramaturzi: Gordana Goncić, Jelena Mijović Scenograf: Marija Kalabić Kostimograf: Maja Mirković Aranžmani kompozicija: Marko Grubić Vokalni aranžmani: Milan Nedeljković Asistent reditelja: Iva Ristić Lektor: Radovan Knežević IGRAJU: BERGER: SERGEJ TRIFUNOVIĆ KLOD: BRANISLAV TRIFUNOVIĆ VUF: GORDAN KIČIĆ HAD: IVAN JEVTOVIĆ ŠILA: JELENA GAVRILOVIĆ DŽENI: KATARINA ŽUTIĆ DŽOANA FRENKLIN, Šilina majka: DARA DŽOKIĆ DŽON FRENKLIN JUNIOR, Šilin otac: FEĐA STOJANOVIĆ VIVIJEN BUKOVSKI, Klodova majka: TATJANA BOŠKOVIĆ KLOD HUPER BUKOVSKI, Klodov otac: NENAD ĆIRIĆ MARGARET MID: GORICA POPOVIĆ HJUBERT: MLADEN ANDREJEVIĆ PLEME: LINDA: ISKRA BRAJOVIĆ JASMIN: ALEKSANDRA ĐOKOVIĆ ELIZABET VEDERFORD: JELENA ILIĆ NIKI: ALEKSANDRA IVANOVIĆ SARA: ANA JOVANOVIĆ KRISI: SOFIJA JURIČAN KLARA: NELA KALUĐEROVIĆ VIKTOR: IŠTVAN KEREŠI SPIDI: JOANA KNEŽEVIĆ DAVID: VLADISLAV MIHAILOVIĆ DENI: SANJA MILOŠEVIĆ TONI: STEFAN MLADENOVIĆ DIONA: DUŠICA NOVAKOVIĆ NATALI: TANJA PETROVIĆ KARLOS: NEMANJA PRAŽIĆ RIF: RIFAT RIFATOVIĆ SUZAN: ANA STOJANOVIĆ EDI: BOBA STOJIMIROVIĆ RUBI: LUĆIJA TRAVIČIĆ STIV: SINIŠA UBOVIĆ HIRAM: ILIJA VEKIĆ BLONDI: DANIJELA VRANJEŠ Grupa VROOM: BRANISLAV POTIĆ (Bubanj), ALJOŠA VARGA (Bas), NENAD KNEŽEVIĆ (Gitara, Truba), MARKO GRUBIĆ (Sempler) i NENAD PAUNOVIĆ (Klavijature)
10.03.2010, 16:55
Suncicabg
3488
Bas super mi je "Ljubavnik velikog stila" u Zvezdara teatru, skoro sam gledala "Ko se boji Virdzinije Vulf" i ona je dobra
30.04.2010, 10:24
Rivana
3210
Za moj rodjendan sam dobila karte od mm da idemo u pozoriste na maloj sceni Ribarske svadje, komedija citala ja komentare nije losa. Odemo kad cika na vratima kaze otkazana zbog bolesti glumca, bas mi bilo krivo jer mi bio rodjendan, zamenili nam karte za maj. Kupila sam karte za Kosu za drugi maj u 13h, karta 500 dinara, ja se odusevila jedva cekam da idem
03.05.2010, 10:43
Rivana
3210
Odgledala sam KOSU juce i raocarala se. Nije mi se dopalo, razocarala sam se