Poslednji tekstovi

Od danas domovi zdravlja u Srbiji rade i noću
Domovi zdravlja u celoj Srbiji od danas rade u tri smene, a cilj uvođenja 24-časovnog rada je da ...
Zdravlje

Pampers nastavlja podršku najmanjima
Prvih nekoliko nedelja i meseci presudni su za razvoj prevremeno rođenih beba. Svaki dodir, topli...
Promo objava
Sve o bebama

,i ona je srecna...nadam se da ce je brzo proci.nikakvi lekovi ne dolaze u obzir,po mom misljenju to nije bolest,necu da maltretiram dete.kod nas nema faktor naslednosti pa se zato brinem.ako sve bude uredu na nalazima necu je vise vodati po lekarima,pusticu da samo prodje.mnogo mi znace vasi saveti,imala sam osecaj da jedino mi ovaj problem imamo i vec sam pocela da razmisljam negativno o svemu.sva sreca sto sam pronasla ovaj forum!!!
ja mislim tek oko 4-5 rodj sam prestala bas sam bila velika kad se secam.mada ja sam kao dete mesecarila pa sam ja smo sednem u krevet i nesto pricam i piskim tj. ja sam ubedjena da sam na nosi ili solji.ali ne nego bas na sred kreveta.
jer kao cekaju njegovu vaspitacicu jer su odmori.tako da smo mi sa odvikavanjem krenuli obrnutim redosledom nemamo pelenu kad spavamo a imamo kad smo budni.