writing-img

RE: Delimo pozitivnu energiju!

clock-img

28.04.2010, 10:40

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

KLIK KLIK

Da li se jos neko seca? Nedeljno prepodne uz TV. Joj, sto sam matora user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

28.04.2010, 10:42

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: LillyT

KLIK KLIK

Da li se jos neko seca? Nedeljno prepodne uz TV. Joj, sto sam matora user posted image

Ja se ovoga ne sećam user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

28.04.2010, 10:44

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Joj podseti me na ovo  user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

28.04.2010, 10:47

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Jao, a OVO sam redovno gledala! Bože, kako leti vreme, čini mi se ko da sam ove emisije gledala pre godinu dana poslednji put user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

28.04.2010, 10:50

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Snelle, koje si godiste? Ne znam, ovo je bila nama kultna emisija user posted image

clock-img

28.04.2010, 10:51

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

LillyT, godinu dana mladja od tebe user posted image Ne znam, izgleda da imam neke rupe u sećanju user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

28.04.2010, 10:55

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Rupe user posted image ja kazem da su me oteli svemirci pa da se ne secam. Kada sam pronasla to, otvorila se pored jos gomila emisija, sto smo nekada gledali. Kako je bio super taj skolski program

clock-img

28.04.2010, 10:59

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: eugenija

Joj podseti me na ovo  user posted image

Uvek sam nosila u dzepu moj srecni kanapcic, specijalno uvezan samo za ove igrarije. Mislim da se jos megde muva kod mame po vitrinama.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.04.2010, 11:00

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

clock-img

28.04.2010, 11:00

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ja sam koristila svaki kanapčić gde god bi se našao da ga pletem nevešto po prstima. Znala sam samo do pola da smotam kolarića, nikad nisam naučila do krajauser posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 28.4.2010 11:01:04 >

ŽENA JE STENA!

clock-img

28.04.2010, 11:02

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: eugenija

Ja sam koristila svaki kanapčić gde god bi se našao da ga pletem nevešto po prstima. Znala sam samo do pola da smotam kolarića, nikad nisam naučila do krajauser posted image

smotyauser posted image
...pazi Petre da se ne zapetljas...

clock-img

28.04.2010, 11:03

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Kopiraću postove u Nostalgiju

ŽENA JE STENA!

clock-img

28.04.2010, 11:03

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Da znaš da jeste bio odličan. Danas takvih stvari nema da naša deca mogu da gledaju. Ali super je stvar što postoji na you tube-u, pa može da se skine. A kad se setim samo onih dugometražnih crtaća, pored Disney-jevih, tipa Snorkijevci, Štrumfovi, Leteći medvedići......., ja bih sve to ovako matora opet gledala user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

28.04.2010, 11:05

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Jao setila se ja sebe i svog lepog detinjstva

user posted image user posted image user posted image ah ti crtici!

clock-img

28.04.2010, 14:11

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Žene moje, samo sam došla da malo podelim svoju pozitivnu energiju, pa moram da brišem user posted image
Tako se dobro osećam! Nema neki poseban razlog, što je super, osim tog da sam jutros bila na kontroli i dr je rekao da je beba super i da jalo lepo napreduje user posted image user posted image Bila sam na pijaci, i svi su uglavnom bili baš ljubazni- teta mi bira lepšu salatu, čika u ribarnici mi očistio i isekao ribu, i mislim, jeste to njegov posao, ali opet, ja sam mu se zahvalila i rekla kako je ljubazan, i on se verovatno bolje oseća a i ja. Hoću da kažem da jako često stav drugih ljudi prema nama zavisi od nas samih, pa "Nije teško biti fin" user posted image
Šaljem vam svima user posted image i user posted image

clock-img

28.04.2010, 14:13

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image
e ovo je bio razlog vise sto sam volela trudnocu....tako su svi bili divni. Premda iskreno, uglavnom su svi divni prema meni jer sam ja po prirodi nasmejana osoba i ljude obicno osmeh razgali...user posted image
evo jednog osmeha i za vas user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

29.04.2010, 11:56

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Kad vec spomenu pijacu...ja sam najvise problema imala u trudnoci u DZ-u (u lab) sa penzosima. Nikako nisu mogli da prihvate da trudnice imaju prednost i stalno su se svadjali i gurali. Medjutim, isti ti penzosi, kada me vide na pijaci, odmah se razgale, pa se sve smeskaju i sklanjaju (to je bilo u devetom) da mogu da prodjem, zenice se gurkaju i smejulje, kao, vidi je sto je slatka user posted image user posted image bakice mi nude cevece, ma na pijaci je bila milina jedna....

clock-img

29.04.2010, 14:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jutros mi je delovalo da cu imati uzasan dan. Probudila se u 3h, celu noc samu sebe nervirala glupostima, boleo me zeludac...a onda je sinulo sunce, lepo sam se nasetala i uzivala u kafici sa OTI i Teodorom. Sad se bas divno osecamuser posted image user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.04.2010, 14:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Jutros mi je delovalo da cu imati uzasan dan. Probudila se u 3h, celu noc samu sebe nervirala glupostima, boleo me zeludac...a onda je sinulo sunce, lepo sam se nasetala i uzivala u kafici sa OTI i Teodorom. Sad se bas divno osecamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 15:10

clock-img

Anoniman

user posted image

Zbog ovog prizora sam zadrhtala....user posted image

clock-img

04.05.2010, 15:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sveki i ja kupile bebecu torbicu. Nije bas ista kao kolica, ali se slaze. Bas sam zadovoljna.user posted image

clock-img

07.05.2010, 21:17

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Moj bata danas diplomirao! user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

07.05.2010, 22:35

clock-img

AtenA

pencil-img

685

moje dve najbolje drugarice su trudne!user posted image user posted image user posted image user posted image
PRESRECNA SAM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 15:21

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

16.05.2010, 22:12

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
jela sam breskve jela sam breskve jela sam breskve user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NEKTARINE MOJE TOLIKO SAM VAS CEKALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*