writing-img

RE: Kakav nameštaj volite?

clock-img

20.05.2015, 09:13

clock-img

Anoniman

Branki i mm je hteo kozu, pa sam mu rekla za tvoj slucaj, i odustao je...

clock-img

20.05.2015, 10:16

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Moj dever ima ugaonu od teleceg boksa. Leti se ulepim u njoj. Kad hocu da ustanem moja koza se zalepi za kozu od namestaja. Sve mi budu crvene noge. Onda stavimo neki prekrivac a on naravno klizi sa one koze pa stalno moras da nanestas. A i koja je poenta koze ako ces stslno stavljati prekrivace.
a zimi je tako hladna. Sedis kao na betonu.
Nsam ja za kozu nikako.

clock-img

14.10.2015, 20:05

clock-img

nata11

pencil-img

9235

E zene zvali me za krevet, sutra stizu modeli da idem da odaberem. Jeste nekad spavale na onim sto se podizu sa federima. Oduvek sam takav htela em praktican em jeftinije ali ubi glavu razmisljajuci sta ako su ti federi tvrdi/neudobni :/

clock-img

15.10.2015, 07:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nato,mi smo ove godine za bokinu sobu uzeli veliki krevet,razvlaci se kao mojica i ima zicano jezgro,tj federe.za spavanje je odlican,nista te ne bode,ono sto mene muci jeste koliko ce federi izdrzati pre nego krevet pocne da skripi ,jer moj b skace non stop po njemu,njemu bas odgovara za skakanje jer je zicaniuser posted image
Ja licno sam htela neki od sundjera.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.10.2015, 09:52

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Hvla Branki. Pa mozda ima mogucnost i da izaberes koji sundjer ce ici, provericu.

clock-img

23.10.2016, 01:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne znam ja volim kozu i u dnevnoj sobi imamo koznu garnituru, st je to zahvalno za malu decu, ma i uopste. Samo malo peebrisem.i cao. Pogotovo prethodna garnitura je bila natopljena svim i svacim.
A i naj lepsa je ubedljivo user posted image

clock-img

23.10.2016, 11:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja volim da vidim kozne garniture ali meni se ne svodja koza jer je zimi hladna a leti se sva potparim na njoj. Zato mi je najbolja varijanta stofa koji izgleda kao koza a nije, nije hladna, a odrzava se kao koza tj.moze da se obrise vlaznom krpom. Takvu garnituru planiram sledecu da kupim. I volim minimalizam i moderan dizajn

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 11:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Ja sam oduvek zaljubljena u industrial style, želja mi je bila da živim u nekom Bostonskom potkrovlju, uh.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.10.2016, 11:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

super izgleda ana, rado bih dosla na kafuuser posted image , meni se svidja moderan stil pa sa recimo onim gredama po plafonu, tj. neki miks modernog i starog...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 11:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

I dopada mi se kako rade Joanna i Chip rade, generalno volim takav način uređenja kuća jer je mnogo topliji i lepši nego čist modernizam i minimalizam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

23.10.2016, 11:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Isi, samo izvoli, rado ću te ugostiti u svom bostonskom stanu user posted image

clock-img

23.10.2016, 11:58

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Jako volim nameštaj od punog drvet

clock-img

23.10.2016, 12:32

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Sve sem FI namestaja i keramickih plocica. Muka mi je od trenda koji je zavladao a gde svi imaju iste stanove/kuce.
Kao da ljudi zure da sto pre opreme kuce pa ne unose u domove topline. Opravdanje: nemamo para. Koliko ti para treba da pozajmis od komsije masinu i ismirglas vrata i prefrbas, da zalepis mermernu plocu na stocic, da uradis dekupaz. itd, itd ...

Ana ovde ima prelepih ideja user posted image , sve cu prelistati danas.

clock-img

23.10.2016, 14:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Nato, njihova emisija Fixer upper se prikazuje na Fine living kanalu. Uskoro treba da počne i nova sezona.

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 14:17:36 >

clock-img

23.10.2016, 14:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja nisam ljubitelj drveta, greda, lamperija i slicno jer se samo bube nastanjuju user posted image

clock-img

23.10.2016, 16:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Anck, drvo se tretira da se ne bi nastanile bube. Lamperiju ne volim i generalno ne volim način na koji naši ljudi uređuju svoje domove. Mislim da još nisam ušla u nečiju kuću i rekla wow kako je dobro! Volim američki stil iako tamo realno kuće grade stolari user posted image

clock-img

23.10.2016, 17:49

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ana vidim bas volis da uredjujes ... I meni se svidjaju te industrijske fore za stanoveuser posted image
Ja sam htela u dnevnoj da na jedan zid nalepim neki tapet. Namestaj mi je cokoladne boje sa nekim sampanjac dodatcima, inace sve je jos uvek belo od zidova... A nisam nigde videla neke lepe tapete da izgledaju starije, neke zute krem tapete....user posted image

clock-img

23.10.2016, 18:07

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ni ja Ana ali skoro me odusevila jedna kancelarija. Zid ostavljen u betonu u kombinciji sa namestajem od punog drveta. Kako je mocnooo user posted image
Tapete su van mode. Sada imate papri koji se zguzva potopi u vodi i tako zguzvan stavi na zid. Nakon toga kada se osusi skidas sa zida i po zidu ostaju kao fleke/ sare u boji u kojoj je papir.

clock-img

23.10.2016, 18:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24840

Ima divnih tapeta, u bojama, koje izgledaju kao da je okreceno, pa se presijavaju na suncu...
Ja ne volim boju drveta, volim belo, crno, sivo...

clock-img

23.10.2016, 18:40

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Volim jednostavan, sveden nameštaj i neutralne boje - sivo, bež, crno. A detalji poput lampi, jastuka, ukrasa na policama i slika mogu da budu i malo življih boja i neobičnijih oblika.

< Poruku je uredio Milena18 -- 23.10.2016 18:41:25 >

clock-img

23.10.2016, 19:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Nato, super zvuči user posted image treba biti kreativan, mnogo toga se može napraviti, restaurirati, a definitivno ništa nije lepše od prirodnih materijala. Oduševljava me kuhinjski zid od cigle umesto pločica

user posted image

clock-img

23.10.2016, 20:08

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ovo sa ciglom je odlicno, i meni se svidja taj stil sa betonom i ciglama na nekom zidu, i kamen mi je super, mada vec nekako isfuran.
Ja volim detalje, tipa jastucici, slike, i neki sitniji dekor, samo sto nemam sliku u glavi kako treba da izgleda. Jako je bitno imati smisla za to inace ispadne zesca kicerica

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 20:12

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Wow, Ana, ova kuhinja izgleda super! Samo ne znam koliko je ta cigla prakticna za odrzavanje...
Ja volim jednostavan i funkcionalan namestaj od prirodnih materijala. I svidja mi se open concept.
Inace godinama planiram biblioteku od punog drveta preko dva zida i sve nam je nesto prece...

clock-img

23.10.2016, 20:17

clock-img

nata11

pencil-img

9235

E ja imam u kuci koju sredjujemo jedan zid kome su obojene cigle- ali lose obojene. Slikacu kada idem bas da vidim kakve predloge imate. Definitivno bi ih ostavila ali neznam kako da ih preradim.

clock-img

23.10.2016, 20:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Nato, u ovoj epizodi su bojili ciglu koja se nalazi spolja, čini mi se da su spominjali neki nemački sistem. Uglavnom, nanosi se boja pa se onda šmirgla ili šta već da bi se dobio efekat kao što vidiš na slici kuće.

Evo nešto baš o tome klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 20:52:23 >