cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kakav nameštaj volite?

clock-img

23.10.2016, 20:52

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Hvala ti puno pregledacu sve. Ja jos uvek visim na ovom sajtu i kombinujem.user posted image

clock-img

23.10.2016, 20:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Milicicak, i ja volim open concept i velike kuhinje, ono što kod nas uglavnom ne postoji. Kuhinje i kupatila se kod nas prave kao za malu decu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.10.2016, 20:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: nata11

Hvala ti puno pregledacu sve. Ja jos uvek visim na ovom sajtu i kombinujem.user posted image

Haha, verujem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

23.10.2016, 21:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24840

Ana, bas mi se svidja kuhinja!

clock-img

23.10.2016, 21:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Ivančice, tačno znam kako bih sredila svoju kuću/stan samo kad je budem imala user posted image

clock-img

23.10.2016, 21:20

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Milicicak, i ja volim open concept i velike kuhinje, ono što kod nas uglavnom ne postoji. Kuhinje i kupatila se kod nas prave kao za malu decu.

Moja kuhinja ima 17 kvadrata i mala mi je user posted image zato u kupatilu jedva mozes da se okrenes nije ni za malo dete
Kad budem jednom pravila svoju kucu ima da imam kuhinju i trpezariju i dnevnu sobu od 100 kvadrata sve na prizemlju bez ijednog zida. I kupatilo u koje moze da stane veeelikaaa kada i da ima mesta i za tus kabinu, dupli lavabo i wc solju user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 23.10.2016 21:25:44 >

clock-img

23.10.2016, 21:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: milicicak

Kad budem jednom pravila svoju kucu ima da imam kuhinju i trpezariju i dnevnu sobu od 100 kvadrata sve na prizemlju bez ijednog zida. I kupatilo u koje moze da stane veeelikaaa kada i da ima mesta i za tus kabinu, dupli lavabo i wc solju user posted image

Sve potpisujem user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 21:48:49 >

clock-img

23.10.2016, 21:26

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Sve su super idejw.....
Ja imam bas puno odeja ali ne mogu da ih povezem u glaviuser posted image nikako da se smislim

clock-img

23.10.2016, 21:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

joj mrzim male kuhinje, aj kupatilo i nekako da smislim, ali kuhinje od 2 kv su user posted image , moja kuhinja je mala po 2m sa leve i desne strane, uzas kako me nervira, sudaram se sama sa sobom.
onaj americki fazon open concept mi je fenomenalan, ali za tako nesto treba minimum 70-ak kv, a tesko da mogu da priustim sebi stan od 200kv

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 21:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Nato, evo kako izgleda taj nemački stil

user posted image

clock-img

23.10.2016, 21:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

wow al je dobar ziduser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.10.2016, 22:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Baš je efektno, zar ne? Jako mi se dopada.

clock-img

23.10.2016, 22:01

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

I ja volim one americke kuce sa ogromnim kuhinjama i dnevnim sobama. A namestaj volim stilski od punog drveta. Moderan mi se ne svidja nikako. Sve neki metal , i puno sivila

clock-img

26.02.2017, 14:39

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Mamike, javite se koje imate kožnu garnituru, zanima me održavanje!
Branki, vidim da ti imaš bež i ja bi tako neku boju!
Mi imamo novu ugaonu, možda joj ima 2god., ali je ogromna i pola je koža a pola tekstil! A., svaki dan nešto prospe po njoj, rukicama od čokolade, iako imam prekrivače, isprlja se!
Svaki dan je čistim, još je skroz na podu, pa ne mogu da ispod nje očistim, pa maštam o nekoj kožnoj garnituri!
Nešto ovog tipa klik, iako je ovo preskupo!

Ova mi je vrh klikić

< Poruku je uredio eca89 -- 26.2.2017 14:52:06 >

clock-img

26.02.2017, 17:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Eco sveki ima sofu od prave koze,po potrevi prebrise dobro ocjedjenom krpom i sa vremena na vrijeme premaze uljem.Par kapi na krpu i to je to.E sad ne znam jel ima neko posebo ulje za to ili uzme ovo normalno.
mi imamo od eko koze dok djeca ne porastu jer je najlaksa za odrzavanje,navece prebrisem i to je sve

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.02.2017, 20:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

eco,draga moja,ne znam sta da ti kazem...ne bih da ti kvarim volju,ako zaista zelis bez boju,ja sam bila zapela za svetlo bez i nijednu drugu i veoma se pokajala.jako je skupa bila,prava koza,ali to je toliko oset_ljivo,mora da se brise,vidi se prljavstina,a najgore je sto ne smes jako da trljas jer s onda skida ta bez boja i ostaje belicas_to.sem toga ,moji su je isvrljali hemijskom na jednom mestu,ne moze da se skine..jako je to nezno i oset_ljivo,nije za malu decu.sad je ne bih uzela nikako,uzela bih tamno braon,cekam 10 godina da joj prodje ,tad vrse komplet menjanje koze i svega,pa cu uzeti sigurno drugu boju,a po upola manjoj ceni.i,da,te relaks varijante su mi nekako bzv,nestabilne su,uzmi stabilnu,klasicnu varijantu.

< Poruku je uredio branki RR -- 26.2.2017 20:50:37 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.02.2017, 21:07

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24840

Eco, svetlu boju ti ne bih preporucila, branki rece sve.
Nasa je obicna, ali deo na kom se sedi je na cicak traku pa mogu da ga skidam i operem.

clock-img

26.02.2017, 21:51

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Branki, znam da je osjetljiva, a ova druga ispod nje?
Stavila sam link, ma nemamo sad para, ja mastam samouser posted image !

clock-img

26.02.2017, 22:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ovo je moja nova GARNITURA..klik
Ne mogu link da napravim...
Bas sam srecna sto smo je nasli,na akciji je bila..a odlicna.uklopila mi se skroz.

< Poruku je uredio emicaa RR -- 27.2.2017 11:02:17 >

clock-img

26.02.2017, 22:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Nikako nisam za boju svetliju. Imamo je i mnogo se brzo prlja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.02.2017, 10:09

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Von, lijepa je!

clock-img

27.02.2017, 11:02

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Von popravila sam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.02.2017, 12:03

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Svidja mi se, volim ljubicaste tonove...
Nasa eko koza puca na jastucima i naslonima, sizim od toga , mora se odraditi mebl . Nezgodno je sto ostaje na donjem delu eko koza u boji mahagoni i ne znam sta bih sa tom bojom kombinovala user posted image

clock-img

22.08.2017, 16:37

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Meni je dnevnoj sobi bež tdf gaenitura od prave kože.Dosadila mi je a skupo plaćena.Sada da bih ubacila nešto novo moram da čekam da naleti kupac.Koža je
relativno zahvalna za održavanje ali bež je BEŽ i stvarno se baš brzo prlja.Hoću da kupim ponovo tdf garnituru jer ja bez fotelje ne mogu da živim(i taburea
ispred da podignem noge).Tražim nešto EXTRA MEKANO jer volim u dnevnoj sobi mekan i udoban nameštaj.Teško je naći a da nije opet neka previsoka cena
pa da ne mogu da prodam.Ne svidja mi se što danas uglavnom prave tvrd nameštaj.Boja će biti neka smedja,tamno siva,crna šta nadjem da je udobno.U stanu
se "igram bojama" ali zidova.Nameštaj bež više nikada(bar dok se ne odsele sva deca u svoje stanove😃).Volim i prizma kocke.Od njih imam pult-šank koji
odvaja kuhinju od ostatka prostorije(zelane i providne kocke).Te staklene prizme su mi vrh.Planiram i tuš kabinu da ozidam od njih

< Poruku je uredio krin 40 -- 22.8.2017 16:39:26 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

23.08.2017, 07:30

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Jao sredjivanje kuce...
Volim jednostavno i komforno, bezprevise namestaja, prostor...
Imamo neku finu ugaonu, od nekog materijala koji se fantasticno cisti, jer mislim, s obzirom na gospodina koji samo prlja, bas smo zadovoljni. Kupljena je u Forma Ideale, a i fina je zaista, kostala je oko 45000.
Namestaj je radjen po meri, sveje onako fino, ukusno sredjeno.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 23.8.2017 7:31:14 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!