cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hemoroidi

clock-img

06.12.2009, 20:53

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

e majku mu, sad i čokoladno mleko user posted image

ma pila sam ga i ranije pa nisam imala problema, mislim da je definitivno od gvožđa

a kompot od jabuka pijem svaki dan, i pojedem jabuku, do nekih 14 dana nisam smela sveže voće da jedem (čuj voće, jabuke i banane) sad ću ja polako jednu jabukicu, pa jednu kruškicu (to mi rekli da smem isto)

clock-img

06.12.2009, 20:59

clock-img

Anoniman

Joj mene je rana boljela 40 danauser posted image Cim je rana prosla, prosli i hemoriodi. Suve sljive su zakon- ja sam u bolnici pojela 3 i nastao je sou user posted image user posted image user posted image Ne znam, malo se strpi, cokoladno mlijeko skroz izbaci. Ja sam se 2 mjeseca pridrzavala toga i sve je proslo. Ako krene da te boli samo FAKTU mast uzmi, spas je. Kreni unazad na ovu temu vidjeces da smo svi pisali o masti

clock-img

06.12.2009, 20:59

clock-img

lence

pencil-img

788

Jeste, cokolada i kakao uzrokuju konstipaciju.
Totalno mi glupo sto ti daju gvozdje kad ne smes C vitamin ? user posted image  Mozda hoce doca da ti vidi guzu? user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

09.12.2009, 10:49

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

hehe evo mene opet, dakle ja sam samoinicijativno izbacila gvožđe, mm mi je kupio neki ''gel'' HemoClin (to je sad nešto novo, totalno prirodno, od neke aloje afričke ili tako nešto) i uzep mi ''čepiće'' glicerinske.
Stolica mi više nije crna, a i danas je tako lako išlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije bilo krviuser posted image

pijem kompot od suvih šljiva, jabuka i kruški zajedno

clock-img

09.12.2009, 11:17

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image Super!!!! Samo ako ti ne pomogne taj HemoClin, uzmi Factu mast, spas je user posted image

IZVORNA PORUKA: Trcosava

hehe evo mene opet, dakle ja sam samoinicijativno izbacila gvožđe, mm mi je kupio neki ''gel'' HemoClin (to je sad nešto novo, totalno prirodno, od neke aloje afričke ili tako nešto) i uzep mi ''čepiće'' glicerinske.
Stolica mi više nije crna, a i danas je tako lako išlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije bilo krviuser posted image

pijem kompot od suvih šljiva, jabuka i kruški zajedno

clock-img

09.12.2009, 12:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Diabla

user posted image user posted image user posted image Super!!!! Samo ako ti ne pomogne taj HemoClin, uzmi Factu mast, spas je user posted image

ma mm je imao tu faktu, ali joj istekao rok,pa mu ja rekla da uzme slobodno nju, da smeju i dojilje, ali u apateci mu dali ovo, valjda da zarade (HemoClin košta 17€ mameimgaspopatrljim)

clock-img

09.12.2009, 12:50

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.12.2009, 12:51

clock-img

Anoniman

mameimgaspopatrljim)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 12:53

clock-img

Anoniman

To sam i ja cula, oprana u 9 voda. Kazu da je i za ranu od epizitomije dobra.

IZVORNA PORUKA: gagi

Draga ne znam da li si cula da pomaze i svinjska mast.........

clock-img

09.12.2009, 12:54

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.12.2009, 13:04

clock-img

vucko

pencil-img

3

user posted image

Probajte HemoCLin gel protiv hemoroida, aplikacija je jednostavna i higijenska, tek se pojavio na tržištu a mogu ga koristiti i trudnice i porodilje

clock-img

09.12.2009, 13:05

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.12.2009, 14:50

clock-img

Mamauciteljica

pencil-img

4

Vucko, postoji li neki sajt gde mogu pogledati malo vise o proizvodu?
Gde se moze pronaci taj Hemoclin? cula sam za njega i da se prodaje na stranom trzistu i to kao jako preporucljiv i pouzdan proizvod...

clock-img

09.12.2009, 14:52

clock-img

Anoniman

Ubaci u Google, i izbaciće ti zvaničan sajt.

clock-img

09.12.2009, 15:04

clock-img

Mamauciteljica

pencil-img

4

Vucko, postoji li neki sajt gde mogu pogledati malo vise o proizvodu?
Gde se moze pronaci taj Hemoclin? cula sam za njega i da se prodaje na stranom trzistu i to kao jako preporucljiv i pouzdan proizvod...

clock-img

09.12.2009, 15:09

clock-img

vucko

pencil-img

3

sajt je ******* tek se pojavio u apotekama..user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 12.12.2009 13:34:38 >

clock-img

09.12.2009, 15:12

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Draga ne znam da li si cula da pomaze i svinjska mast.........

to sam pročitala ovde, ali nema ovdi svinjska mast...a i pazi da se ne mlatim sa pranjem u 9 voda user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2009, 15:13

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

09.12.2009, 15:13

clock-img

Mamauciteljica

pencil-img

4

super... hvala. pogledacu, javicu Vam kako deluje

clock-img

09.12.2009, 15:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

A da ti posaljem u kanticu malouser posted image

hahah ma joook guram ('bem mu miša, stalno nešto guram...nikako ono pravo) neke glicerinske čepiće i ovaj hemoclin, ali sam negde tutnula ''uputstvo'' pa ne znam jel trebam ja to svaki dan ili samo oko nužde user posted image user posted image user posted image user posted image

ali pročitala sam ja uputstvo hahahahaah

clock-img

16.12.2009, 00:12

clock-img

bosko

pencil-img

2

zna li neko nesta da mi kaze o tim hemoroidima je li moguce ad imas i spoljasnje i unutrasnje kako mogu da znam koje imam......

clock-img

16.12.2009, 00:45

clock-img

bosko

pencil-img

2

desava mi se jednom u dva meseca da tako kad idem u wc krvarim......a i  imam nekakvu kao kesicu spolja ali nije modra ....nego kao izduzena kozica....

clock-img

20.12.2009, 22:07

clock-img

Dobojka

pencil-img

8

guppy: obrisana reklama

Obrazloženje:
Identična poruka bila je objavljena na više portala u Srbiji i Bosni, pa smatram tu poruku reklamom.

Reklame na RR.rs nisu dozvoljene.

< Poruku je uredio guppy RR -- 11.1.2010 19:53:57 >

clock-img

04.01.2010, 22:44

clock-img

*iva*

pencil-img

84

Dobojka ima li ga u nasim apotekama i koliko kosta?

clock-img

04.01.2010, 22:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30484

IZVORNA PORUKA: *iva*

Dobojka ima li ga u nasim apotekama i koliko kosta?

Iva jesi li probala Hemoclin?, Ja nemam problema sa hemoroidima ali znam ko ima, pa me zanima da li je neko probao.....

< Poruku je uredio dunja -- 4.1.2010 22:54:25 >