IZVORNA PORUKA: She Ra
Ja se bas razmisljam oko kolica...
Bila sam u Aksi i probala Graco Trekko.. Kada su rasklopljena - predivna su, sjajno se okrecu u svakom smeru samo jednom rukom, stabilna su iako su na tri tocka i kada predjes tockom preko necega, bukvalno se kolica ni ne pomere koliko su dobri tockovi i amortizeri..
Ali ima svojim mana u sledecem smislu, kada se sklope mnogo su velika, mi u prodavnici cak nismo uspeli ni da ih podignemo tako sklopljena. Zauzela bi nam ceo gepek iako imamo karavan. Sklapaju se na pola i sistem za sklapanje mi nije bas siguran, tj. deluje mi da se prelako sklope, a ne daj boze da se sklope dok je beba u njima..
Da bi se stavilo AS ne skida se obicno sediste na kolicima, vec ide jedno preko drugog. Nema mogucnosti da se okrene sediste ili rucka, pa da gledam bebu.
Sta vi mislite?
Ne razumijem kako ih niste mogli podignuti,zbog težine
Ja svoja stavim u gepek od
punta jednom rukom(što se tiče težine),pored njih imam prostora za još stvari, a kad idemo na more stanu nam bez problema u lagunu ne karavan nego običnu limuzinu pored svih torbu,hoću da kažem da nisu uopće toliko veća od ostalih ,veća su za velike kotače eto toliko.
Kad je beba bila mala vozila sam ga u AS na kolicima tako da je bio okrenut prema meni licem a kad je to prerastao onda je gledao naprijed,zato se ne može okretati sedište ili ručka jer je efekat isti
Da će se sklopiti sama u vožnju i bebu u njima,mislim nema šanse.
Ja sam bila zadovoljna sa njima i uvijek bi takva uzela.