writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

13.08.2010, 19:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2010, 19:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tashke

Jao, jesu to Inglesinina? Prelepa su! 

Za 2000 evrića još nisu ničija user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2010, 19:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: Tashke

Jao, jesu to Inglesinina? Prelepa su! 

Za 2000 evrića još nisu ničija user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pisala je Loth svojevremno o ovakvim kolicima, pa smo se složile, još neko je bio na temi, da su kao iz one knjigice... znate ono "Maja uči da kuva", "Maja ovo... Maja ono..."

clock-img

13.08.2010, 19:44

clock-img

Anoniman

Znam ... "Maja je luda ako da 2000evra za kolica " ... Sve znam ... Dobra knjižica user posted image

clock-img

13.08.2010, 19:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

"Maja je luda ako da 2000evra za kolica "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2010, 19:47

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.08.2010, 19:49

clock-img

Anoniman

Jao gagi user posted image

clock-img

13.08.2010, 19:51

clock-img

Anoniman

E , a šta mislite , ako su kolica 2000 e , za koliko bi mogao da preproda bebu ??? user posted image Joooj , užasna sam večeras ... pardoooooooooooon user posted image

clock-img

13.08.2010, 19:53

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.08.2010, 19:56

clock-img

Anoniman

hahahahaha, a sada čitam na nekoj naslovnici da niko neće da joj objavi poslednji album! Boli je briga, proda kolica i živi par (desetina) godina od toga. 

clock-img

13.08.2010, 19:58

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

13.08.2010, 20:21

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Nisam nigde videla da neka zena ima ovakva kolica, Austrija, Svajcarska, Nemacka - nigde. Ovo sam videla u Nemackoj a ko zna koja bi cena bila u Svajcarskoj

clock-img

13.08.2010, 20:23

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Tashke marka je Silver Cross

clock-img

13.08.2010, 20:26

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Ovde retko koja zena ima i kolica marke Stokke koja kostaju 1000 evra, bas bas retko

clock-img

13.08.2010, 20:33

clock-img

lenaa

pencil-img

917

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Lenaa, prelepa su user posted image ja sam zaljubljena u te "stare" modele user posted image

Videla sam prelepa u TC Ušće, na taj fazon samo su malo više kockasta, 80 hiljada cena..

Dok zabebim, pa dok se porodim.. ima vremena da skupim parice user posted image

joj kakve sam tek kolevke videla ali to kod jednog coveka privatno, prelepo je ...
Dobro 80000 vec nije bas toliko strasno al nemoj da racunas na to kako ima vremena, mozda zabebis i pre nego sto ocekujes user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2010, 21:37

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

evo i mojih kolica,stigla su danas user posted image
user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

13.08.2010, 22:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Isidora bas su ti lijepa kolica user posted image user posted image user posted image

lenaa imas takva kolica sto proizvodi Inglesina (vidis kako tashke zna user posted image ) i kostaju oko 700e. Meni su mnogoooooo lijepa, ali je cjena prava sitnica user posted image

Sad cem nadjem slikicu user posted image

Edit
user posted image
user posted image

Ja licno kad bi dala toliko para za kolica, radije bi uzela ova Inglesina nego Stokke. Ali to je sve stvar ukusa user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 13.8.2010 22:11:54 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

13.08.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

Da, da, to su ta. Eno stoje u jednom izlogu u centru NS... 

clock-img

13.08.2010, 23:03

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Isidora, čini mi se da i mi imamo ista takva, samo što naša nemaju AS. Ne vidim točkove, ali ako su na naduvavanje, onda su to ta. Mi smo bili prezadovoljni, mm pogotovo zbog kugličnih ležajeva na točkovima.user posted image
Nadam se jedino da nisi u zgradi ili da imaš lift ako jesi, jer su meni otpala leđa noseći ih na 1. sprat... Dok nisam uzela letnja. Ušla u prodavnicu i rekla: "Dajte mi najlakša kolica koja imate u prodavnici".user posted image To im je jedina mana.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

15.08.2010, 14:29

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

da imaju tockove na naduvavanje. i ja sam na prvom spratu,imam lift u zgradi ali posto je zgrada tek proslog meseca useljena jos ne radi user posted image nadam se da ce do decembra proraditi jer sad valjda cekaju da se svi stanari usele user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

16.08.2010, 10:44

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Onda su to ta. Videćeš kako su dobra - možeš malim prstom da ih guraš po snegu ili po neravnom terenu. Pretpostavljam da ćeš celu zimu pregurati u sa tom velikom korpom, a ona se vrlo lako skida, na jedan klik, tako da bebu doneseš gore u tome i ostaviš u sobi da spava, ne moraš je buditi.user posted image
I onaj džak je spas! Upakuješ bebana u njega i ne razmišljaš da li mu je hladno.
Jedino nisu praktična za šoping, jedva uđeš u prodavnicu s njima, pogotovo u one manje, ali možda još i bolje. Ostaviš bebu mužu i odeš na miru u šoping.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

16.08.2010, 10:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Didy

Onda su to ta. Videćeš kako su dobra - možeš malim prstom da ih guraš po snegu ili po neravnom terenu. Pretpostavljam da ćeš celu zimu pregurati u sa tom velikom korpom, a ona se vrlo lako skida, na jedan klik, tako da bebu doneseš gore u tome i ostaviš u sobi da spava, ne moraš je buditi.user posted image
I onaj džak je spas! Upakuješ bebana u njega i ne razmišljaš da li mu je hladno.
Jedino nisu praktična za šoping, jedva uđeš u prodavnicu s njima, pogotovo u one manje, ali možda još i bolje. Ostaviš bebu mužu i odeš na miru u šoping.user posted image

hhahah....kome kazesh user posted image user posted image user posted image Ja necu ni da se trudim da idem u shoping....jer svuda ima bar jedan stepenik ispred vrata na koja ne mozemo da udjemo user posted image

clock-img

16.08.2010, 18:47

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja moja kolica vec vozam po stanu,jos samo da i bebce stigne user posted image super su mi,sve se lako stida od dodataka,to mi se jako svidja,lako se i sklapaju,ja sam odusevljena,jos samo i mom mateji da se svide user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 16.8.2010 18:49:26 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

16.08.2010, 18:59

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

user posted image  
user posted image
Stavila sam ovo da vidite jer mi treba pomoc-jedno od ovo dvoje kolica bih narucila preko justclick-a.
E sad,nemam nameru da nesto puno para dajemo za kolica prvenstveno sto mi trebaju za drugo dete i ne verujem da cu vise radjatiuser posted image
Ova prva su blizu 14.000 a ova druga pet i nesto.Svidjaju mi se i jedna i drugauser posted image Pa nikako da se odlucim.
Zna li neko koja su bolja? Meni je problem sto sve biram vizuelno i nikako drugacije.

< Poruku je uredio ivaj -- 16.8.2010 19:00:41 >

clock-img

16.08.2010, 19:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Ivaj, ja sam druga kolica videla u prodavnici. Meni nisu losa. jel to bese bertoni?
Super su, sto ima tri polozaja i mozes da okrenes kolica ka sebi tako da mozes bebu da vidis i. Mislim da se uz nju dobija i torbica. Mi smo mislili njih da kupimo.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 16.8.2010 19:08:58 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!