Poslednji tekstovi

Za roditelje-negovatelje primanja 65.000 dinara mesečno
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski kazala...
Vesti

Da li trudnica sme da putuje, leti avionom, skija
U vreme praznika, mnoge dileme su pred trudnicama - da li treba putovati na daleke destinacije, k...
Zdravlje i bezbednost

?
danas nisam primetila da mi se to desilo ali juuuuceeeee c.c.c. Ne znam zasto,ali mi je drago da cujem da se to i tebi desilo ( posto ovako nista slicno nisam procitala)... a mozda smo i zabebile sto bi bilo DIIIIVNOOOO!!!!
,ali ovaj put ma ubise... jedva brus nosi ali i kad ga ne nosim tesko mi je,kad legnem na stomak namestam se da mi bude udobnije ( a nemam nesto velike grudi)...sva sam nabubrela
,jer mi se nikada do sada nije desilo da zabole tako puno do m.
prosli put kad sam mislila da sam trudna citala sam silne forume i kako procitam bole grudi ... bam... zabole me ... mucnina ...bam muka mi .... bol u trbuhu ..... uradila sam test posle 5 , 7 , 10 dana od odnosa i nista brale . Hahaha toliko sam umislila da mi je bilo muka na poslu pa sam zbrisala ! kad ono
i to 4 dana ranije haha bas sam se smorila ! Skoro mi je drugarica trudnica pricala o sluzi i to da je najplodniji period kada je ta sluz gusta i moze da se razvuce bla bla... svi znamo . E , sad to sam imala odmah po zavrsetku
.Dobila sam m. 05.07.,danas je 07.07.,a od sinoc je vise nema, s tim da mi je i juce bilo kao peti dan a ne drugi.A uz to ni grudi me vise ne bole,sto je zapravo znak da su me bolele samo zbog pms-a.Stvarno mi se ovo prvi put desava,a mislim da ni na forumu nisam naisla na slican slucaj.
Nikada nisam imala slican osecaj i mislila sam da je on jedinstven i da je to TO, kad ono pogresila sam... Tesko mi je da raspoznam simptome za pms i za trudnocu... tako su slicni
valjda bi mogle sad po baby rapid ? veeeliki pozdrav
..