Poslednji tekstovi

VASKRŠNJA ČUVARKUĆA: Kako se čuva i poštuje?
Prvo crveno jaje ofarbano na Veliki petak zauzima posebno mesto u domu.
Vesti

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

) tek posle testiranja...kao i prezderavanje... joj ceo dan sam provela kukajuci da sam se ugojila 3kg a nisam ni u drugom tromesecju...
Na mene ti svaki mali stresic utice uzasno. Par meseci dobijem na 32 dan, a onda kao prethodna dva na 43.! Pa onda na 25. i tako u krug, katastrofa. Inace meni je 11 DPO tek, ali sam isto pre par dana primetila to na usminama i svaki dan je sve tamnije i tamnije, samo sto mi je desna malo svetlija
. Primetila sam cak i malo prema gore iznad usmina jednu tamnu flekicu koja nije spojena sa ostatkom... I ja od danas trckam na wc svaki cas al mislim i da sam se malo prehladila, stalno sam bosa. Samo sam sad primetila u Wc vodenasti iscedak, par kapi i za njima providni sto se rasteze
, al ne puno... O nije, jer sam je proveravala sa Lh testom. Cak sam ga i danas uradila i - je... I da, ledja me bole vec 3 dana...
?
Procitala sam sve teme i o testovima za trudnocu i o lh trakicama. I bas u testovima sam videla sliku, gde stoje testovi sa od 10 DPO do 17 DPO, tako da bas zbog toga hocu da uradim test 2 nedelje posle Ovulacije. E sad, posto cak i devojkama koje imaju redovne M, kao sto je u crticama i Versus napisala, skacu O sa 20. na 10. i 14. dc zato su nam preporucili Lh trakice kojima se testira porast hormona. Tako da sam se ja bas uznenadila da su mi na 10 dc pokazale 2 jednake crtice a tad se i pojavila sluz ( egg white ) sto je 100% bila O. Lh trakice su do danas ostale negativne, iako sam ja uvek mislila da mi je O mnogo kasnije, ali eto nije. Racunanjem je retko koja potrefila O. Nego ima li jos koja od vas onaj novi-stari simptom,modrih usmina
jer na tom site kazu, da su po tome stari ginekolozi jos pre, svih ovih sprava i tehnike 100 % odredjivali tridnocu. Ali nikad se nezna...