writing-img

RE: Znaci trudnoće

clock-img

07.04.2010, 20:47

clock-img

zvezdica009

pencil-img

374

zaboravila sam da vam kazem, jedan od potencijalnih znakova trudnoce je i to sto sam  pocela da se sminkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inace retko to radim,a sad sam bas zaredjala :)

< Poruku je uredio zvezdica009 -- 7.4.2010 20:48:13 >

clock-img

07.04.2010, 21:02

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ja znam koji je tvoj najpouzdaniji znak koji mi nesto govori, a to cu da kazem tek kad objavis user posted image ...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.04.2010, 21:09

clock-img

zvezdica009

pencil-img

374

IZVORNA PORUKA: jelena038

ja znam koji je tvoj najpouzdaniji znak koji mi nesto govori, a to cu da kazem tek kad objavis user posted image ...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koji je govori odmah user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 21:27

clock-img

Tinana

pencil-img

146

Da nije mozda jeda od znakova kada uocite pojacane vene,ali na bradavicama.Nekako su mi skroz cudne,i zaklela bih se da ih nisam do sada vidjala.A mozda samo nisam obracala paznju.Ko ce ga znati?????

Nije srećan onaj koji mnogo ima,već onaj kome malo treba!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

07.04.2010, 21:28

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

zaboravila sam da vam kazem, jedan od potencijalnih znakova trudnoce je i to sto sam  pocela da se sminkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  inace retko to radim,a sad sam bas zaredjala :)
[/quote sminkas se ?!?!?!?!?!pa ti si nemoralnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 21:30

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.04.2010, 21:33

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: gagi

Aneks ajde na kavuuser posted image

gde cemo ???ja cu tacno jednu sad da skuhamuser posted image

clock-img

07.04.2010, 21:34

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

07.04.2010, 22:03

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: Tinana

Da nije mozda jeda od znakova kada uocite pojacane vene,ali na bradavicama.Nekako su mi skroz cudne,i zaklela bih se da ih nisam do sada vidjala.A mozda samo nisam obracala paznju.Ko ce ga znati?????

joj, ovaj, da user posted image meni su se skroz videle. vene, ne mlecne zlezde, nikakve, nego bas vene... i posle, dok sam dojila, imam i slike, venetine.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.04.2010, 22:10

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

meni vene uvek iskoce u pms-u ali ja imam sisate sise -da tako kazem user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 22:14

clock-img

zvezdica009

pencil-img

374

te vene su dobar znak, verujem da su veceras najsigurniji od svih koje smo nabrojale user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 22:15

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

a ja nemam bas, onako, srednje.. zsrednje zalosno bilo do user posted image , sad j samo srednje user posted image tako da, nadamo se da ce devojka da se snadje user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.04.2010, 22:21

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

izgleda da tonu ladje sa simptomima...niko nista ne piseuser posted image

clock-img

08.04.2010, 00:14

clock-img

Tinana

pencil-img

146

Ma to me najvise i cudiuser posted image .Cice su mi skroz drugacije.Uvek pred user posted image me uzasno bole i budu bas onako tvrde,a sada su samo ovecane i meke.Bas zato sto sam prestala sa kontracepcijom se i nadam malo vise jer kazu da nakon prestanka da je plodnost veca.
Pa dobro i da nijeuser posted image ,Boze moj!Idemo dalje,dok ne bude!!!

clock-img

08.04.2010, 00:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

meni vene uvek iskoce u pms-u ali ja imam sisate sise -da tako kazem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 07:54

clock-img

mina@

pencil-img

357

Dobro jutro devojke, evo da se prijavim i ja sa mojim simptomima, bez obzira sto mi je tek 24 dc. Vec dva dana grudi me rasturaju, a bole me i ispod pazuha, a bradavice ne smem ni da pipnem, i nekako su vece (ili ja to do sada nisam primetila user posted image user posted image user posted image ), onda, non-stop piskim, a pijem bas malo tecnosti, ustvari zastrasujuce malo, mozda sve ukupno dve case za ceo dan.... i bolucka me stomak, kao pred user posted image , ali rano je, jer meni su ciklusi od 28-31d.... mozda cu jos neceg da se setim.... imam vremena na pretek za preispitivanje simptoma...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 09:15

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

smrdi mi neka rdja user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

08.04.2010, 10:43

clock-img

Tinana

pencil-img

146

Mina,mislim da nije rano.Citala sam da su mnoge devojke osetile simptomime par dana pre nego da dobijuuser posted image .
Od srca ti zelim user posted image !!!!

clock-img

08.04.2010, 10:54

clock-img

mina@

pencil-img

357

IZVORNA PORUKA: Tinana

Mina,mislim da nije rano.Citala sam da su mnoge devojke osetile simptomime par dana pre nego da dobijuuser posted image .
Od srca ti zelim user posted image !!!!

Hvala ti draga na zeljama, ali ne znam...kao da ne smem da se nadam...ma da u prethodnoj izgubljenoj trudnoci, znam da sam non-stop jurila u wc, jos i kad mi nije ni palo na pamet da sam mozda user posted image ...ubija me ovo iscekivanje i osluskivanje tela... a kao sto reko NE trebam da dobijem za 5-6 dana...

clock-img

08.04.2010, 10:55

clock-img

morena

pencil-img

605

Nije rano za simptome. Iako ih većina osjeti tek nakon + na testu. Ja nemam apslolutno nikakav simptom. Niti jedan jedini. A inače me pred PMS hvata sve i svašta. 

Stigao nam je nas Jakov! :)

clock-img

08.04.2010, 10:58

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

nije rano.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

08.04.2010, 10:59

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

08.04.2010, 10:59

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dobro jutro devojke, evo da vam i ja napisem svoje iskustvo. Svaki mesec sam dobijala na 26-28 dana, bila sam ubedjena da cu dobiti,nadut stomak, predmenstrualni bolovi i to ne mali cak kada krenem u grad stavim ulozak za svaki slucaj eto koliko sam bila ubedjena da cu dobiti, stepenice su me ubijale sto do tada nije bio slucaj uvek sam trcala uz njih, narucila sam u kaficu kafu i casu vode. Kafa mi nije nikako prijala i ostavila sam je a u casi sam osetila neki limun tako da sam i vodu ostavila. i bilo mi je stalno vruce, spavalo mi se dosta. Do 28 dana me je boleo stomak i stalo niti sam dobila a bolovi nestali i onda sam kupila test i odmah je pokazalo user posted image sreci naravno nije bilo kraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 11:01

clock-img

morena

pencil-img

605

Super! Ma mislim da svaka žena ima neke simptome kad je T, samo što to shvati tek poslije.

Stigao nam je nas Jakov! :)

clock-img

08.04.2010, 11:02

clock-img

mina@

pencil-img

357

Hvala ti draga sto si svoje lepo iskustvo podelila sa nama, svaka informacija nam je ovde dragocena....user posted image user posted image user posted image