Poslednji tekstovi

Za roditelje-negovatelje primanja 65.000 dinara mesečno
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski kazala...
Vesti

Da li trudnica sme da putuje, leti avionom, skija
U vreme praznika, mnoge dileme su pred trudnicama - da li treba putovati na daleke destinacije, k...
Zdravlje i bezbednost

NEMA!!!JUHU!!!
i jako bih
a dosta mi je wishe chekanja.owo je prwi put da stwarno osetjam neshto drugachije shto josh nikada ranije nisam.
, mi navijamo
sva sam se izgubila, plakala ma uzas, bila sam 5,5 ned. trudna, inace sam na poslu jela kao za petoro, kada treba da porucim klopu sve sam govorila da drugima porucujem jer su mi po pet puta donosilči sendvice, i moju drugaricu sam smarala stalno sta misli da li sam trudna, i stalno je govorila da jesam, medutim ovaj put mi je rekla da sam jako dosadna i kada sam otisla taj dan na poslu u wc. ispale su dve.
? inace treba da dobijem 6 og-juna.Stomak me boli kao da cu da dobije sada e tako onaj pritisak ali kao da je oko besige, pleaseee pomoc
sva sam izbedacena, volela bih da sam
nadam se da vas nisam smorila, sve najlepse i svima zeli veeeeliku srecu i dveee crtice........
, a bole me bradavice, verovatno na promenu vremena)... No, manite mene, pričajte sa mac!