Poslednji tekstovi

Za roditelje-negovatelje primanja 65.000 dinara mesečno
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski kazala...
Vesti

Da li trudnica sme da putuje, leti avionom, skija
U vreme praznika, mnoge dileme su pred trudnicama - da li treba putovati na daleke destinacije, k...
Zdravlje i bezbednost

i nista.
Isla sam i da pogledam grafove nasih trudnica i stvarno je to neka temperatura koja raste i nastavlja se. A moja je u poslednja evo 3 dana od 37,0 do 37,3. Veceras je bila 37,2. Merila sam i pre podne i bila je 37,1.
, jednom sam imala takvu muku na zelucu da sam povratila...par dana pred menz. sam imala klasicne simptome da ce menst. krenuti u ocekivanom periodu..... test sam uradila na dan ocekivane menst. i odmah su se pokazale
unapred zahvalna lozicka
Trudna si, cekaj svoju bebanu i uzivaj u ovim momentima koje svi tako prizeljkujemo i NE BRINI SE!
, sve je ok!
, cini mi se da cu svakog trena dobiti. Ali nadam se da necu...
!
. Pitala me je za ovulaciju, rekla sam joj kada je bila, sta i kako, i ona mi je u principu rekla da bi bilo dobro da odradim test pa da vidim.
Sta mi drugo ostaje?!
I ja se jedva suzdrzavam...Ali, sto i sama kazes kao i vecina sto su nas savetovali...bolje sacekati nego se mozda razocarati...
. Nekako pred svako dobijanje ne mogu da pomislim a šta ako sam
. Držim pesnice, javi šta se dešava.