Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

Sve su to progesteroni sinteticki
. Međutim imam problem što uopšte nemogu prirodno da dobijem menstruaciju. Pet godina sam koristila tablete za kontracepciju i sa njima imala redovno menstruaciju, jednom sam pravila pauzu i onda mi je doktorka rekla da imam policistične jajnike. Sada je već godinu dana kako ne koristim tablete za kontracepciju a nijednom nisam prirodno dobila, već sve uz pomoć orgametrila (a to je isto sintetički progesteron). Probala sam razne biljne preparate EVA fit čaj puna dva meseca, pa cefanorm dva meseca, femisan a kapi (pila dva puta po pet nedelja sa pauzom od dve nedelje između, slično i preporučuju terapiju). Čaj hajdučku travu, žalfiju. Trenutno koristim peruanska maka tablete i cefanorm, interesuje me šta vi mislite da li ova dva preparata mogu da se koriste zajedno i da li će mi pomoći. Izgleda kao da svi ti prirodni preparati imaju slab uticaj na mene, a ja baš ne želim da uzimam hormone. Ima li neko neki savet, šta da radim i kako, jeli neko od vas uspeo da se izleči prirodnim putem?
...
)
?
.
jer meni hormoni nisu u inverziji tsh i lh.ma prezivecu.ja verujem dr kopitovic