writing-img

RE: Policistični jajnici

clock-img

09.07.2010, 22:18

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I MENE 

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

clock-img

09.07.2010, 22:19

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

STO SI NADRNDANA DRAGA MOJA?user posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

clock-img

09.07.2010, 22:29

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

naidje mi tako...promjene raspolozenja...lude hormoni user posted image ...a i trebala sam sa mm da provedem sjajan vikend, ali u 5 do 12 sam saznala da radim user posted image
bolje da ne pisem ovdje-da ne budem off na temiuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

09.07.2010, 22:30

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

user posted image POSAO POSAO I SAMO POSAO

clock-img

09.07.2010, 22:35

clock-img

jabukica

pencil-img

834

IZVORNA PORUKA: lidija 011

IZVORNA PORUKA: jabukica

i ja navijam user posted image user posted image user posted image
zvezdana user posted image
lidija user posted image
jabukica user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

hehehe...user posted image user posted image user posted image user posted image ovo me bas razveselilo veceras, jer sam malo nadrndanauser posted image
ehh, koliko znaci razumijevanje, podrska...ma sve od vasuser posted image user posted image user posted image
p.s.ne samo nas tri nego barem jos 33333333333333333333333333333333333333 djevojaka odavdeuser posted image

slažem se s tobom lidija user posted image user posted image user posted image

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

clock-img

09.07.2010, 22:38

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

GDE SI JABUKICE DRAGA NEMA TE NESTO?

clock-img

09.07.2010, 22:44

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

jeuser posted image m ti posao
desavaju se meni cesto promjene raspolozenja, zbog stitne zlijezde
doslo mi je da se preselim daleeeko od grada, da sadim cvijece, paradajz, gajim kokoske i ostale zivuljkeuser posted image user posted image user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

09.07.2010, 22:44

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1

GDE SI JABUKICE DRAGA NEMA TE NESTO?

i ja se upitah gdje nestadeuser posted image

clock-img

10.07.2010, 08:14

clock-img

jabukica

pencil-img

834

Tu sam ja drage moje, imala sam neka posla sinoć. Žao mi je lidija što moraš da radiš za vikend, nadoknadićete to valjda već nekako, ja se nadam.
Puno vas user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tako ste drage, ljubim vas. 

clock-img

10.07.2010, 23:07

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

vec sam se smirilauser posted image ...dobro je imam super koleginice, pa mi sve brze prodje...ljubim te...nadam se da su bila "pametna" posla sinocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2010, 00:08

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

e tako volim da cujem da je sve pod kontrolom dragauser posted image

clock-img

11.07.2010, 00:12

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sve je pod kontrolomuser posted image

clock-img

11.07.2010, 00:16

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

IZVORNA PORUKA: lidija 011

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sve je pod kontrolomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2010, 00:19

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

xexexe...ljuuuuubim teeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2010, 00:27

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja tebe draga moja.

clock-img

11.07.2010, 14:46

clock-img

jabukica

pencil-img

834

Eh da pametna posla devojke moje user posted image user posted image user posted image  user posted image . Ljubim vas, divne ste.

user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 21:46

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

e evo ja procurila sto je i bilo i za ocekivati posto je ovulacija izostala ovaj mesec ma bice bolje sledeci putuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 22:01

clock-img

jabukica

pencil-img

834

Biće sigurno bolje navijam user posted image za sve nas user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2010, 22:02

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

odavno te nisam srela sta ima kod tebe?user posted image

clock-img

21.07.2010, 23:06

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

Bice bolje draga, hoce...bitno je i da curi na vrijemeuser posted image

clock-img

21.07.2010, 23:22

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

pa na 27 dan  ranije je bilo na 31 ipak se neke stvari menjaju na bolje valdauser posted image

clock-img

22.07.2010, 14:11

clock-img

jabukica

pencil-img

834

Trenutno, krečenje, pranje, ribanje, prsti su mi kao kad ih držiš u vodi 5 sati. Više bih volela da su takvi od kupanja negde na plaži  user posted image . Sve je to ok, samo da je redovno, da ne kasni mongo ako nije user posted image . A biće i to user posted image user posted image

clock-img

22.07.2010, 22:19

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim i ja tebeuser posted image .pa ti si u velikoj akciji

clock-img

23.07.2010, 22:36

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: jabukica

Trenutno, krečenje, pranje, ribanje, prsti su mi kao kad ih držiš u vodi 5 sati. Više bih volela da su takvi od kupanja negde na plaži  user posted image . Sve je to ok, samo da je redovno, da ne kasni mongo ako nije user posted image . A biće i to user posted image user posted image

pa ti si bas vrijednauser posted image , ja na ovoj vrucini mogu samo da se nalivam sokovima...
jeste li citale u temi Antimilerov hormon  da sve djevojke koje imaju pcos imaju problem sa ovim hormonom ?malcice se zabrinuh

clock-img

24.07.2010, 11:32

clock-img

1zvezdana1

pencil-img

195

user posted image user posted image user posted image idem da pogledam sta je sad pa to