Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

i uvjek neke iste tablete nikad kraja a bez ikakvog uspjeha etooo tako sam ja odustala od svega i pocela da uzimam na svoju ruku cajeve i etooo sta se desilo mogla sam i odljev dobiti
sta cemo kad nemamo od koga pravi savjet da dobijemo
nikako nisam pesimista ali sam se uvjerila da je potrebno mnogo truda i zivaca i ponajvise novca da bi
koliko sam ja upucena pcos je ne izleciv znaci moze se samo zaljeciti i to na kratko s obzirom da imamo neuredne mjesecnice i ne znamo kad nam je ovulacija i ako je imamo dali zbog neki rmona nije se jajna celija dobro razvila i jos tonu stvari znaci imamo samo nekoliko trenutaka godisnje da zanesemo
da nije zalosno bilo bi smesno a kako i ih tacno pogoditi ja sam odustala i prepustila sve u ruke sudbini
a i m je radio spermiogram ni kod njega nije sve bas sjajno ali nije toliko lose dobio je neke tablete da pije 4 odjednom pakovanje za mjesec dana kosta 110 km ali on je odustao posle nekoliko tableta kaze ne odgovaraju mu
a i nemam simptome pcos jajnika nit sam dlakava tipa muska dlakavost nit sam debela niti imam akne znaci samo neredovne cikluse