Poslednji tekstovi

Slagalice jačaju volju, bajke podstiču pamćenje
Između treće i šeste godine, mozak deteta poput sunđera upija nova znanja i utiske. U tom uzrastu...
Odgoj i razvoj

Dokazano je: deca ranoranioci uspešnija su u životu
Mnoga ranija istraživanja pokazala su da ranoranioci imaju tendenciju da dobiju bolje ocene u ško...
Vreme sa detetom

i uvjek neke iste tablete nikad kraja a bez ikakvog uspjeha etooo tako sam ja odustala od svega i pocela da uzimam na svoju ruku cajeve i etooo sta se desilo mogla sam i odljev dobiti
sta cemo kad nemamo od koga pravi savjet da dobijemo
nikako nisam pesimista ali sam se uvjerila da je potrebno mnogo truda i zivaca i ponajvise novca da bi
koliko sam ja upucena pcos je ne izleciv znaci moze se samo zaljeciti i to na kratko s obzirom da imamo neuredne mjesecnice i ne znamo kad nam je ovulacija i ako je imamo dali zbog neki rmona nije se jajna celija dobro razvila i jos tonu stvari znaci imamo samo nekoliko trenutaka godisnje da zanesemo
da nije zalosno bilo bi smesno a kako i ih tacno pogoditi ja sam odustala i prepustila sve u ruke sudbini
a i m je radio spermiogram ni kod njega nije sve bas sjajno ali nije toliko lose dobio je neke tablete da pije 4 odjednom pakovanje za mjesec dana kosta 110 km ali on je odustao posle nekoliko tableta kaze ne odgovaraju mu
a i nemam simptome pcos jajnika nit sam dlakava tipa muska dlakavost nit sam debela niti imam akne znaci samo neredovne cikluse