Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

)desi se da imam problem sa spavanjem, ili osetim da lakse planem ili se iznerviram.. A ponekad i onaj trip kao da mi je "kratak dah", a to resim tako sto se skoncentrisem na pravilno disanje (inace ljudi kad su pod stresom nepravino disu i zato dolazi do tegoba) Zato sam napisala da je meditacija prava stvar.. Samo se skoncentrises na disanje.. i rezultata mora da bude..
Proci ce, nema sanse da nece.. Znam kako sad razmisljas, itd, ali to nije jace od tebe- ti to sama sebi radis, a vremenom ces nauciti da kontrolises.. I kao sto mi je moj dr govorio> sto vise ignorises svoje simptome, bukvalno im se podsmevas, manje ces ima paznje pridavati, i oni ce da budu sve slabiji i slabiji, i konacno nestati.. I stvarno je tako..
...nemam pojma....ali ksalol me smiri kao injekcija
Inace,ovu dijagnozu sam sama postavila.Sad postoji internet i po mojim simptomima nije tesko zakljuciti sta mi je.Nekada davno isla sam i kod lekara,ali vremenom sam shvatila da mi je dobro samo dok odlazim tamo-cim prestanu odlasci i nema lekova,sve se vraca.
Nisam normalna majke mi mile.