10.11.2011, 18:49
613
Poslednji tekstovi

Šta da radite ako dete dobije gliste?
Sama pomisao da Vaše dete ima gliste stvara osećaj zabrinutosti iako u najvećem broju slučajeva n...
Zdravlje i bezbednost

Roditeljima je potrebna dozvola za presvlačenje bebe
Većina roditelja pokušava da tu radnju obavi što je brže moguće - ali pojedini naučnici sada tvrd...
Sve o bebama

A to "bogat" u Srbiji, je redovan standard u nekoj drugoj, ajde reci "normalnoj" zemlji. Pa moji su bili podstanari, tata placao alimentaciju za dvoje dece iz prvog braka, mama na odrzavanju trudnoce, prodala fen za kosu (dugu do pola ledja) da kupi da jede! Pa je opet htela dete i rodila me u 26. Naravno da nije imala stav da ce biti podstanar do kraja zivota, i da nikad nece nista stvoriti. I imaju mene. Imali bi i batu da ga mama nije izgubila, umalo sa svojim zivotom kad sam bila 5 godina stara. I posle je pokusala, i nikad vise nije ostala trudna. Pa podrazumeva se da necemo prositi na ulici, a cekati da imas:
e sad sto nas je Bog z**** pa nam vec godinu ipo ne da ni jedno, to je vec neka druga prica
. smatram da je suludo imati sestoro dece a pritom ne radite ni ti ni muz, i onda ispadate socijlani slucajevi, ali bar jedno je skroooz ok
dok smo bili podstanari.Jer kad smo krenuli da zivimo zajedno stvarno nismo imali nista nase ,ali bukvalno nista.