Poslednji tekstovi

Mlađima od 16 godina zabranjene društvene mreže
U Australiji je danas počela primena zabrane društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina, a premi...
Vesti

SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40
Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim t...
Trudnica

valjda,neki koktel antibiotika(injekcije),penicilin,i jos jednu injekciju sam dobijala u bolnici kada su mi ustanovili preeklamsiju ali nema sanse da se setim kako se zove.I u drugoj trudnoci cu morati da koristim neke od tih lekova,ali Andrea je dobro,pa se nadam da ce i drtuga bebica isto tako
Sve sam se plasila zbog
, ali penicilin ne skodi. Pila sam i amoksicilin, cak sam trebala i spalmotil, ali nisam jer on ubrzava rad srca, znojenje i nije preporucljiv u trudnoci, osim kada je neizbezno.
Caooos drustvo... Ovde sam nova... I jaaako uplasena... Imam jedan problem. Naime, u 15-oj sam nedelji trudnoce, ginekolog koji mi vodi trudnocu kaze da nema ptrebe za bilo kakvim lekovima, dok svi drugi doktori, nase bolnice, tvrde da moram da pijem odredjene lekove. Uz to imam i ceste glavobolje za koje neki kazu da ne smem da uzimam lekove a neki pak da bi trebalo da uzimam Panadol. I ja sad ne znam sta da radim... Zna li neko? Help Please