Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

još mu slaninica da lep miris mmm.
   još mu slaninica da lep miris mmm.  uvek u frižideru imam konzervu, dve pasulja i onda kad je frka imam brzi ručak. Isečem crni luk na trakice i izdinstam na malo ulja, dodam isečenu papriku (svežu, pečenu, svejedno je), beli luk, nalijem sa paradajz sosom, istresem pasulj iz konzerve, začinim, ostavim malo da krčka i da se zgusne i gotovo. Ja volim uz zelenu salatu sa mladim lukom. Nekad za mm dodam neko meso ili kobasicu, meni je dovoljan samo pasulj.
   uvek u frižideru imam konzervu, dve pasulja i onda kad je frka imam brzi ručak. Isečem crni luk na trakice i izdinstam na malo ulja, dodam isečenu papriku (svežu, pečenu, svejedno je), beli luk, nalijem sa paradajz sosom, istresem pasulj iz konzerve, začinim, ostavim malo da krčka i da se zgusne i gotovo. Ja volim uz zelenu salatu sa mladim lukom. Nekad za mm dodam neko meso ili kobasicu, meni je dovoljan samo pasulj.