Drage moje ,
Njuškala sam po forumima tražeći temu istu ili sličnu ovoj koju upravo započinjem . Nisam je našla , možda nisam dovoljno tražila , a možda me je želja za odgovorima naterala da vam se što pre obratim .
Naime , ono što želim da saznam od vas kroz ovu temu za mene će biti dragoceno .
Zamislite mene ovakvu : pored toga što sam u braku i u drugom stanju , ja sam slobodnjak koji nikada nije robovao kući i onim " budi domaćica i žena " varijantama . Ne kuvam svaki dan, sudove perem kad mi se peru , ne patim za svakodnevnim usisavanjem , štirkanjem zavesa , brisanjem prašine . Gledam filmove do 3 ujutru , spavam duže vikendom . Da se razumemo - nisam aljkava , niti neuredna , kod mene je (uglavnom
) sve na svom mestu i čisto , ali sam osoba koja voli da zuji , da radi bilo šta , i stan mi nije uvek kao apoteka . Ne izlazim u grad , da se razumemo ,ne opijam se i ne glupiram , ali volim da sedim sa mužem do kasno u noć , da čitam knjigu , odmaram , bez opterećenja što imam gomilu veša za peglanje . Radim u bolnici , pišem pesme ,družim se , uživam u životu koliko mogu . E sad , ono što mene brine je - hoću li ja , ovako luckasta , donekle neodgovorna , i sve-to-što-ide-pride moći mom anđelčiću da pružim kvalitetan život , s'' obzirom na svoje navike pre dolaska bebe na svet ?? Jako se toga bojim ... Da neću biti dobra mama ... Da neću moći bebi da obezbedim neke uslove koji su potrebni ... Zato vas molim , da mi napišete ili me posavetujete - da li je neka od vas pre bebe bila slična meni ? Kakve ste , uostalom ,bile pre bebe ? Kako ste promenile svoj život , da li je teško ? Verujem da vas ima , vas sadašnjih mama koje su živele "slobodnjački" , ne verujem da je baš svaka postala instant domaćica u 18-oj ... Slušam vaša iskustva , savete , bilo šta . Hvala unapred .
< Poruku je uredio BubaMira -- 26.3.2010 23:39:21 >