IZVORNA PORUKA: BubaMira
Najveći problem i meni i mm što ostavljamo sve na sve strane , pa na kraju dana stan koji je bio cakum pakum ujutru - do uveče bude opet Hirošima i Nagasaki . Muž dođe s posla , umoran , prebaci garderobu gde stigne . Ja popijem kafu - ne sklonim šoljicu sa stola . I ja moje stvari raštrkam - ovde šminka , tamo fen za kosu
. Eto .

Kao da si nas opisala! Ja ne volim nered, ali kad mi suprug zafvrljaci sluzbene telefone i torbu nasred fotelje u dnevnoj sobi, ja se opustim i pocnem i ja sa razbacivanjem!

Iako znam da sve to ja sklanjam i za sobom i za njim. Pocnem da sredjujem sudove posle rucka, on kuka kako se nismo videli celog dana i ja ih ostavim. Onda ujutru kukam kako nista nije na svom mestu, soljica od njegove kafe, flasa soka pored stocica, krpa na stocicu (suprug stalno nesto prosipa po njemu

), kosulja oko naslona stolice iako se presvlaci u spavacoj sobi

,...Sredim to i bacim se na rucak, nekad, a nekad i sidjemo kod njegovih na rucak. Kupatilo ribam jaaaako cesto, ranije sam jednom nedeljno, sada mnogo cesce zbog mog suocavanja tete a tete sa wc soljom.

Prasinu brisem, to mi dodje kao set_nja kroz kucu, ali usisivac ne mogu da dizem, jer je tezak, a ja ne smem toliko da se savijam. Cak sam dobila i zabranu da perem kosu iznad kade!

A ja mrzim da se tusiram i perem kosu istovremeno! Volim da kosu perem ujutru, a tusiram se uvece. Prozore i zavese je sredila sveki. Peglam po potrebi, ne hvatam celu korpu ko ranije. Paucinu skida suprug. Naizmenicno iznosimo djubre, tipa-on zaboravi, pa ja moram jer necu da mi smrdi u kuci

. Sporet redovno brisem, jer ima ravnu staklo-keramicku plocu, pa ne valja da se bilo sta zapece ili osusi pre nego sto se ringla ponovo ukljuci. Rernu ne ribam za sada...
Ukratko, smanjila sam obim poslova. Vidi se razlika, ali sta je tu je.
< Poruku je uredio smeško -- 11.8.2010 15:14:20 >