Mic i ti si bila duze u porodilistu, ne verujem da ce ti praviti problem. Nama su u opstini rekli da sacekamo 7 do 10 dana i da onda u bilo kojoj opstini podignemo izvod za bebu.
Nego, u kom SUP-u se prijavljuje dete? Mm i ja smo na Paliluli, ali mi je tamo ocajno, prespori su, uzasne su guzve, ja bih da je prijavim u SUP-u Stari grad, a ne znam da li mogu ili sve to nema veze
Zgodna nisam, ali nezgodna jesam
...and all I can do is try
Ljermontova sigurno nije. Može u bilo kojoj policijskoj stanici. Ali sigurno ima na MUP-ovom sajtu, proverite.
Mi smo išli kod nas na Voždovcu.
< Poruku je uredio Alexx RR -- 17.4.2010 9:54:13 >
Zgodna nisam, ali nezgodna jesam
...and all I can do is try
IZVORNA PORUKA: LillyT
Alexx, a da li ste oboje (i ti i muz) prijavljeni u tom SUP-u?
Da.
Dokumenta: bebin izvod iz matične knjige rođenih, lična karta roditelja i dokaz o vlasništvu stana gde želite da beba bude prijavljena.
Bebi, pored imena, treba i adresa. Novog člana porodice i njegovu adresu stanovanja prijavićete u policijskoj stanici kojoj teritorijalno pripadate. Tražiće vam da priložite bebin izvod iz matične knjige rođenih, lične karte roditelja i ugovor o vlasništvu stana gde je prijavljujete.
< Poruku je uredio micketta -- 23.4.2010 18:19:21 >
Prijava prebivališta
Dokumenta: bebin izvod iz matične knjige rođenih, lična karta roditelja i dokaz o vlasništvu stana gde želite da beba bude prijavljena.
Bebi, pored imen
a, treba i adresa. Novog člana porodice i njegovu adresu stanovanja prijavićete u policijskoj stanici kojoj teritorijalno pripadate. Tražiće vam da priložite bebin izvod iz matične knjige rođenih, lične karte roditelja i ugovor o vlasništvu stana gde je prijavljujete.
Na sajtu MUPa pise da ne treba ugovor o stanu.Samo izvod, licna karta roditelja, neki formular koji popunimo i 200 dinara...
Moje pitanje: pretpostavljam da mora licno da se ode?
Zar ne mora u Ljermontovu da se ide???
Ili može u bilo koju policijsku stanicu?