Poslednji tekstovi

Prosečno dete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvara telo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stanju b...
Odgoj i razvoj

Fantastičan doček Elizabete Dami na sajmu knjiga
Kao počasni gost Beogradskog sajma knjiga, Dami je publiku pozdravila na srpskom u društvu maskot...
Promo objava
Promo kutak

Opet su naveli da je odbijena zato sto je samo jedan roditelj zaposlen i naravno ponovo su rekli da ako se i ja zaposlim samo da dodjemo sa tim papirom, bice mesta... Strasno, znaci mesta ima, samo nema za nju dok se ja ne zaposlim, jos dodje kao ucena..
Morali smo da konkurisemo jos u maju za vrtic jer je meni porodiljsko traje do 30 jula pa bi ja odmor u avgustu da je cuvam pa onda muz odmor u septembru dok se ne privikne, nisam ni znala da ce mi produziti porodiljsko 3 meseca. I sad je stvarno greota da ide u jasle a ja sedim kuci...i jos kad pomislim da moze da se razboli jer citajuci ove teme vidim da sve mame kubure sa raznoraznim virusim i bakterijama i da su im deca vise kuci nego u vrticu...
tako da ako neko ne isprica ne mozes da znas a meni nije problem da objasnim.A namcor svakako nisi ispala! Meni je bas drago sto na ovom forumu mozemo da nadjemo mnogo normalnih i razumnih zena sa kojima mozemo da razmenimo iskustva i osecanja.