writing-img

RE: Upis u jaslice-vrtić

clock-img

29.03.2012, 16:55

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne?
i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

29.03.2012, 17:05

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

IZVORNA PORUKA: isidora88
nije mi jasno kakva resenja iz centra za socijalni rad trebajuuser posted image
mateja jos nije primio mmr niti ce ga primiti ove godine i jel ja sad ne mogu da dobijem potvrdu od lekara,inace mi je dr saglasna da ga ne vakcinisem zbog sklonosti ka febrilnim konvulzijama?
i ja sam trenutno nezaposlena,znaci ne treba mi nikakva potvrda sa biroa ili tako nesto?

Moja drugarica je devojčicu od dve i po godine u vrtić upisala bez mmr. Verujem da to nije problem, naročito uz saglasnost lekara.
Mislim da ćeš teško dobiti vrtić ako si nezaposlena.
Sa vezom verovatno sve može.

clock-img

29.03.2012, 17:12

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Treba ti dokaz da si zaposlena ako si zaposlena, a šta traže iz centra za socijalni rad to ne znam, takođe mislim da za jaslice morate da primite MMR to jest zavisi dosta od sestre na preventivi koliko je revnosna da sve to pogleda i traži karton vakcinacije. E sad ako pedijatar da potvrdu da iz zdravstvenih razloga odlaže MMR onda je to prihvatljivo verovatno.

< Poruku je uredio mihi -- 29.3.2012 17:13:41 >

clock-img

29.03.2012, 17:14

clock-img

cockic

pencil-img

4591

i mi smo bili odbijeni pa smo pisali zalbu i na kraju morase da nas
prime jer oba roditrelja rade,e sad tako je na vozdovcu u BG.

mada oni i kad moraju da prime u grupi bude mnogo dece nasa
ima oko 26 na pocetku a ispisase se dvoje.koliko znam a sad ih ide
oko 15-16 aktivnije user posted image

clock-img

29.03.2012, 17:34

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja hocu da konkurisem jer se nadam da cu dobiti posao koji vec duze cekam(drzavna firma je u pitanju pa cekam da zena ode u penziju da bih ja dosla na njeno mesto),mogu dobiti posao i za mesec dana a i za godinu danauser posted image zato mi je bitno da mateja upadne u jaslice za svaki slucaj,a vezu cemo potegnuti svakako,navikla sam na to u ovoj drzavi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

29.03.2012, 17:37

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: isidora88

znam to ali me zanima jel prilazem neki dokaz o nezaposlenosti ili ne?
i kakva resenja i preporuke centra za soc.rad?sta ce mi to,kako to dobijam?user posted image

Je l' konkurišeš u Radosno detinjstvo? Onda ti je najbolje da pogledaš na toj temi KLIKNI sve smo tamo pisale.user posted image Nije uopšte ista papirologija kao za BG.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

29.03.2012, 17:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

da u radosno detinjstvouser posted image jel postoji jos neko mesto gde se konkurise?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.04.2012, 18:23

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

koliko traje celodnevni a koliko poludnevni boravak u jaslicama?
do koliko sati moze da se odnese prijava,tj.koje je radno vreme?
koji vrtici imaju jaslice da znam gde da konkurisem?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.04.2012, 19:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nasla sam odgovor koliko traje poludnevni i celodnevni boravak dece,jel to znaci da ako ja uzmem poludnevni najkasnije do pola 1 mora doci po dete il mogu do 2,ne znam da sta da izaberemuser posted image
i da li znaci da ako negde nema slobodnih mesta tu ne mogu da konkurisem jer slobodnih mesta ima samo na lokacijama koje mi nikako ne odgovarajuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.04.2012, 21:25

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Pa, postoji mogućnost da dete iz prepodnevne smene sačuvaju u popodnevnoj, ali kad ide popodne onda verovatno ostaje sa čistačicama, zato je bolje da se dete kupi do roka.
Meni je bolje celodnevno dok su mali.
U suštini kako su napislai, mada je to nešto novo koliko sam ja upućena, da, pišeš one vrtiće u kojima ima mesta, iako ti ne odgovaraju po lokaciji, ali možeš posle da tražiš premeštaj. Ali, bolje ti je da ti dete prime bilo gde pa da imaš sigurno mesto, pa da ga posle prebacuješ.

Always look on the bright side of life...

clock-img

04.04.2012, 10:20

clock-img

Anoniman

Kad je konkurs ?

clock-img

04.04.2012, 11:54

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

poceo je od 1.4 do 21.4

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.04.2012, 11:58

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

isi, piši u temi Radosnog detinjstva, da ti mame iz NS odgovore, da te ne zbunjuju drugi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

04.04.2012, 11:59

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: ribizla

Kad je konkurs ?

U Beogradu od 7. maja. Zvala sam PU Palilula i rekoše da je tada u svim PU.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

04.04.2012, 12:20

clock-img

Anoniman

Jedva cekam user posted image

clock-img

04.04.2012, 13:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

U koju ćete vi PU?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

09.04.2012, 22:21

clock-img

peca

pencil-img

1755

Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ?

clock-img

09.04.2012, 23:01

clock-img

Anoniman

Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge user posted image ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom!user posted image

clock-img

09.04.2012, 23:16

clock-img

peca

pencil-img

1755

I odgovorite i na moje pitanje user posted image
Zenetino i ja sam plilula ali nisam tvoj deo verovatno user posted image

clock-img

11.04.2012, 08:56

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Peco, ja cu sada predati zahtev i papire za upis..rekose samo da napisem kada bih da dete krene u vrtic ... moja bi u principu trebalo da krene u decembru sa 11 meseci, ali cu se potruditi da produzim bolovanje do 1.2 user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

11.04.2012, 09:06

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: peca

Jeno pitanje, moje bebce ce ici u jaslice kad ja pocnem da radim, sto ce biti u februaru iduce godine, kad ja nju treba da upisem u iste ?

Koliko znam - sad, u maju. Svakako se raspitaj u vrtiću kako to funkcioniše, pošto ja nisam imala tu situaciju.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

11.04.2012, 09:11

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Zenetina

Malo skrecem temu, nadam se da niko nije sa ove strane duge user posted image ovaj deo Palilule je uzasno kritican. Zalosno je sto za mnogo toga treba debela veza, nama je Tamara upisana puuukim slucajem u vrtic u Krnjaci, majke mi cista sreca, ljudi nam nisu verovali, da nismo potegli veze ... tri godine dete-putnik, jer je sa ove strane raspad sistema po pitanju vrtica, i evo prebacise je ove godine konacno, naravno uz molbu ... ljudi se masovno zale, da mesta nezvanicno ima, ali zvanicno ...khm khm ... no i mi upisujemo mladje celjade ove godine, pa cemo da vidimo, da li ce moci sa sekom u isti vrtic, svima zelim srecu sa upisom!user posted image

Ja te nisam nista razunelauser posted image
Ja pikiram Palilulski vrtic "Mali princ". Izbori mi malo kvare plan.

clock-img

11.04.2012, 09:14

clock-img

Anoniman

A ja vrtic Skadarlija , na opstini Stari grad user posted image Imamo svih pratecih problema zbog toga ali nada poslednja umire user posted image

clock-img

27.04.2012, 14:41

clock-img

maslachak

pencil-img

333

pitanje za mame koje su vec prosle upis u vrtic i jasle..
prijavljujem Visnju za jasle,da krene od septembra,tada ce imati 20 meseci..elem PU Savski venac je u pitanju,vrtic Jelena Anzujska..da li sad 7.maja predajem popunjen ovaj zahtev na dva strane sa svim podacima pa cekam rang listu i ako smo primljeni prilazem sve dokaze o onome sto sam navela ili odmah sve prilazem..totalno sam se zbrkala user posted image

clock-img

27.04.2012, 14:52

clock-img

minna

pencil-img

3196

Valjda sve zajednouser posted image mi smo predali sve zajedno ali se nismo upisali u maju nego krajem avgusta, tako da smo onda predali zajedno, sad sam se zbunila i jauser posted image Mi smo isto u PU savski venac, ali drugi vrtic... u sv sl predaje se valjda tamo u glavnoj zgradi gde je uprava