writing-img

RE: Upis u jaslice-vrtić

clock-img

04.07.2012, 11:20

clock-img

cani

pencil-img

317

Hvala ti.Kupili su znaci Priorix ,nisu primili drzavnu vakcinu ?Odoh na temu MMR da jos malo citam,nisam pametna sta da radim.

Once upon a time I could control myself...

clock-img

04.07.2012, 11:43

clock-img

nela79

pencil-img

1365

IZVORNA PORUKA: Modessty

IZVORNA PORUKA: nela79

Evo sad jednog pitanja od mene, a ne tice se adaptacije. Cisto da unesem malo raznovrsnosti :)

Kad ste popunjavale one dokumente za upis, jeste navodile i roditeljski dodatak kao prihod porodice?

KOliko zan roditeljski dodatak je osnov za smanjenje cene vrtića. Moji prijatelji su zbog toga dobili vrlo nisku cenu. Ipak proveri

Ako je roditeljski dodatak osnov za snizenje dostavljam ja i rjesenje user posted image , nego ja sam mislila da je djeciji dodatak osnov za snizenje?!user posted image

clock-img

04.07.2012, 11:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

zar to nije isto? I ja sam mislila na dečiji dodatak.

clock-img

04.07.2012, 11:50

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ma nije isto.user posted image
Roditeljski dobijamo svi od drzave. A djeciji je ono malo crkavice sto se dobije ako su primanja mala. Treba nekih milion dokumenata da se prikupi pa ljudi odustanu. A rekose ako imas auto registrovan (porodicni) automatski si eliminisan.

clock-img

04.07.2012, 11:58

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: nela79

Ma nije isto.user posted image
Roditeljski dobijamo svi od drzave. A djeciji je ono malo crkavice sto se dobije ako su primanja mala. Treba nekih milion dokumenata da se prikupi pa ljudi odustanu. A rekose ako imas auto registrovan (porodicni) automatski si eliminisan.

auto je luksuz znači user posted image Ma ako oboje radite nema šanse. Moji su prijatelji dobili zahvaljujući tome što ona nije prijavljena a on u tom trenutku nije imao posao i tako dobiše dečiji dodatak user posted image nego ovo nije tema o tome

clock-img

04.07.2012, 12:52

clock-img

Anoniman

Mod user posted image
ja se mucim sa malim rancem , ne mogu da nadjem odgovarajuci user posted image
gde da trazim

clock-img

04.07.2012, 13:03

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: ribizla

ja se mucim sa malim rancem , ne mogu da nadjem odgovarajuci user posted image
gde da trazim

Mi smo kupili u Cicibanu. Nije neki kvalitet, odmah da ti kažem.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

04.07.2012, 13:09

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

imas u marketima. ja sam super sladak ranac kupila u Dida prodavnici igracaka, u Nusicevoj
imas i u knjizarici u mom kraju (prekoputa nekadasnjeg kafica OKO)

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

04.07.2012, 13:17

clock-img

Anoniman

Ti si u mom bivsem kraju Jeco ? user posted image
A koliko ste placali ? Ja gledala nesto na netu , 3000 , to mi je malo sumanuto ?

clock-img

04.07.2012, 13:20

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Ma jok, u Dida prodavnici su bili dzabe, tipa oko 1000 din (da ne lupim bas, ali tako nekako), a bas je i lep i kvalitetan
ima dzep za vodu, spoljni, sto je meni vazno, ima jednu veliku pregradu i prednji dzep gde ja uvek drzim maramice, naocare za sunce i sl user posted image

Robin Sharma

clock-img

04.07.2012, 13:21

clock-img

Anoniman

Super , moracu da svratim user posted image

clock-img

04.07.2012, 22:17

clock-img

Anoniman

U Dida prodavnici ima samo neki ogroman smajli ranac user posted image
Nista danas , mada sam kroz izlog u knjizari u Makedonskoj videla neke male rancice , ali zatvoreno ..

clock-img

05.07.2012, 12:42

clock-img

Anoniman

Kupila ranac u Makedonskoj i narucila dve pidzamice user posted image
Lesice , kako ide ?

clock-img

05.07.2012, 16:13

clock-img

cani

pencil-img

317

Jel moze neko da postavi sliku tih rancica sto kupujete i cemu sluze? To treba vama ili deci ?Ja sam totalni diletant.

clock-img

05.07.2012, 16:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Treba za detetove stvari, pelene, preobuka, maramice i slično.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.07.2012, 16:35

clock-img

cani

pencil-img

317

Tako sam i mislila,al neko gore pomenu i dzep za vodu i naocare za sunce  pa sam se nesto pokolebalauser posted image  

clock-img

05.07.2012, 17:38

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

pa stavim detetovu flasicu sa vodom u dzepic sa strane, a zgodno mi je da ranac ima i manji klasican dzep za sitnice (vlazne maramice, naocare za sunce, papirne maramice i sl) u glavnoj pregradi je pidzamica, rezervna garderoba i gacice. ne znam sta te je zbunilo user posted image

Robin Sharma

clock-img

05.07.2012, 17:42

clock-img

cani

pencil-img

317

Nem pojma,nesto sam se istripovala da vam je to zajednicki rancic,da ne ostaje sa bebanom u vrticu pa reko' da pitam user posted image

clock-img

05.07.2012, 17:45

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ostaje, ali ga nosimo kuci svaki dan, pa sa njim idemo u setnju, u park, i onda mi je korisno da bude sto prakticniji user posted image

Robin Sharma

clock-img

10.07.2012, 09:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

E pa i kod nas se konačno završi priča! user posted image
Predala jutros dokumenta i 25. jula idem da potpišem ugovor. Rkli su mi da ponesem 4000din. To je vljda za neko kao osiguranje. Vrtić će nas koštati do 4000din mesečno.
E sad da ja prebolim ideju da će mi dete od septembra u vrtić

clock-img

10.07.2012, 10:10

clock-img

Anoniman

Šta imaš da preboliš tu, bleso jedna!? Ja sam juče otišla po Luku u pola 2 i pitala "Hoćeš sa mnom na bazen ili ćeš ostati u vrtiću pa da dođem po tebe oko pola ?", šta misliš, šta mi je rekao?

clock-img

10.07.2012, 10:17

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma ja predpostavljam da će se on lako uklopiti, ali bre meni sve muka neka user posted image Poludela sam znam!

clock-img

16.07.2012, 18:54

clock-img

Anoniman

Mi se u maju nismo prijavili jer smo imali kombinu za baka deka servis. Sad mi se tetka jako razbolela i jedno mora da je uvek u Čačku a mama ne zna da li će moći da napusti posao kad ja počnem tako da sam upala u škripac. Trebao bi nam vrtić negde od januara, na primer. Zna li neko da li možemo nekako vanredno da se prijavimo? Imam li uopšte čemu da se nadam?

clock-img

16.07.2012, 19:07

clock-img

lesica

pencil-img

12027

GG,raspitaj se u najblizem vrticu,mislim da negde u septembru ili pred septembar imaju i vanredan konkurs,jer gro ljudi odustane pa se oslobode mesta.

< Poruku je uredio lesica -- 16.7.2012 19:08:03 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

16.07.2012, 19:10

clock-img

Anoniman

Hvala, draga! Zvaću ujutru našu centralu! Drago mi je da znam da bar ima neke nade.