writing-img

RE: Upis u jaslice-vrtić

clock-img

20.05.2016, 10:04

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Isto mislim da zavisi od toga u kojoj godini puni tri godine upada u vrtic. Dakle, ime vrtica je trebalo navesti...

clock-img

20.05.2016, 14:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Khaleesi

Pa ko ti cuva dete...ne radis?

Radim , mada u planu imam da produzim porodiljsko. Mama moja ce ga cuvati. Kad vec moze , a i blizu smo. Sigurnija sam kad je on sa njom

clock-img

22.05.2016, 12:09

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mi smo se upisale u vrtić!!
Za upis u Bačkoj Topoli potrebno je:
Kopija izvoda iz MKR za dete;
Kopija zdravstvene knjižice deteta;
Kopije LK roditelja;
Uverenje izabranog lekara;
U vrtiću smo popunili obrazac za upis.

clock-img

22.05.2016, 12:16

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Super Mariya. Kakav je osecaj user posted image
je l vi niste mogli on line da se upišete

clock-img

22.05.2016, 12:18

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: Maraj
Radim , mada u planu imam da produzim porodiljsko. Mama moja ce ga cuvati. Kad vec moze , a i blizu smo. Sigurnija sam kad je on sa njom

Maraja, ja se potpuno slažem sa tobom! I meni je mnogo sigurnije da dete bude sa nekim kući nego da ga,tako maleckog nosiš u jaslice. Eto ja L tek sad upisala,meni je bolje i lakše bilo da je čuva svekrva. A i nije bila za vrtić. Sad već jeste. Mislim da ima tema privikavanja,pisaću tamo iskustvo.
Sad čitam unazad,Bože,kakve peripetije kod vas oko upisauser posted image Kod nas nema dovoljno dece...

clock-img

22.05.2016, 12:21

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Osećaj je super. Bili smo na upoznavanju, igranju,njoj se veoma dopalo i hoće da ide, a meni je baš drago. Super se ponašala i vidi se na njoj da je spremna za vrtić,sluša,sarađuje i ne stidi se više. Pre 7-8 meseci još nije bila takva. Baš sam ponosna na njuuser posted image
U topoli nema online upisauser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 22.5.2016 12:22:37 >

clock-img

22.05.2016, 12:24

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Divno Mariya. Mozda je najbolje sacekati taj momenat kada je dete "spremno" . Naravno ko ima drugih mogucnosti.

clock-img

22.05.2016, 12:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Bas mi je drago Mariya zbog vas !
Kod nas je bila potrebna slicna dokumentacija :
Kopija izvoda iz MKR
uverenja o zaposlenju oba roditelja
lekarsko uverenje da dete moze u vrtic,da je vakcinisano
prijava koju smo tamo dobili.
Ukoliko bude primljena,onda,posto je trece dete,idemo i u socijalno po neku prijavu o tome da je trece dete u porodici i da se oslobadja od placanja vrtica.

Kod nas je uglavnom guzva za upis,i ostane dece na listi cekanja.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

22.05.2016, 16:35

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Znači kod vas ne trebaju kopije Lk i zdravstvene? A kod nas,u slučaju da je 3.dete, trebaju samo izvodi iz MKR za svo troje dece. Bože,kao da smo u različitim državama user posted image

clock-img

22.05.2016, 17:30

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ne,ne trebaju...ma vidis da je kod nas u drzavi sve moguce..nista nije jednoobrazno na istom nivou...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

23.05.2016, 14:43

clock-img

adulence

pencil-img

7314

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Rezultati su 13.juna
Biće istaknuti spiskovi u vrtićima, a verovatno posle toga stižu odgovori i na adresu.

Suzi nama rekose 20.jun...ahhaha

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

23.05.2016, 16:22

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Adulence , jeste li i vi to upisali R u jaslice?

clock-img

25.05.2016, 11:13

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

I kad li su onda "rezultati" user posted image

clock-img

25.05.2016, 11:17

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Onda do kraja juna sigurno. Jedva cekam da vidim listu.

clock-img

25.05.2016, 11:33

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Mm n a odmoru od 10.6. I ja mislila da sačekamo do 13-og pa onnda da putujemo, onda neću ni čekati, pogledaće mi drugarica pa će mi javiti, a ja žalbu u slučaju da nas odbiju mogu naknadno poslati.

clock-img

25.05.2016, 23:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Šta se događa sa isplatom subvencija za privatne vrtiće? Evo 25. je a još nisu uplatili.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.05.2016, 08:21

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Ana, nama redovno, u dan dolazi od septembra. Samo prvi mesec, kada je sve krenulo, odlepili su i sve je bilo zbrkano. Od tada, sve redovno.
Ako vam je prvi mesec, i nista uplatili kad i svi - to je zato, ako ne - nadji br tog sekretarijata pa pitaj, jer ne kasne.
Ja sam proslog meseca kasnije predala (tj tek sam 3.5. za april predala) i davno su mi uplatili ...

clock-img

26.05.2016, 10:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Zemunka, prošli mesec je 14. bilo uplaćeno a evo sad još uvek ništa. Ne samo meni, nego svima iz našeg vrtića. A ja ne plaćam unapred već kada mi grad uplati novac ja prosledim vrtiću.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

26.05.2016, 11:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Zvala sam sekrearijat, danas popodne ili sutra ujutru će biti. Jbg, što reče Nela, naši "seljački" vrtići uvek ostanu za kraj user posted image

clock-img

26.05.2016, 11:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: suzi kju

I kad li su onda "rezultati" user posted image

I kod nas su valjda do kraja juna gotove liste sa primljenom decom.Jedva cekam.

clock-img

26.05.2016, 11:44

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Meni ona teta rekla da izlaze liste na njihovoj oglasnoj tabli 13.juna u 12h,tada da dođem i vidim, i ako su nas odbili od 13-20.juna prilažu se žalbe.

clock-img

26.05.2016, 11:56

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

Ja sam podigla tuzbu protiv vrtica u Nišu, i necu odustati od iste. Mnogi roditelji su odustali upravo zbog konkursa za upis mladje dece.Ucenjuju, ako roditelji ne odustanu od tuzbe oni sigurno nece primiti drugo , mladje dete u vrtic. A to sto su uzimali novac od roditelja godinama unazad, za onaj period koji je zastareo to nikom nista. Nego jos i ucenjuju.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

26.05.2016, 12:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dejana,zar i to rade ?Strasno,nemam reci !

clock-img

26.05.2016, 13:10

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

da, 1000% znam jer radim u adv.kancelariji. nazalost je tako. i covek sklopio sporazum i povukao tuzbu.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

26.05.2016, 13:17

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: dejana007

da, 1000% znam jer radim u adv.kancelariji. nazalost je tako. i covek sklopio sporazum i povukao tuzbu.

Sramota ! Da mene tako ucene,verovatno bih i ja posustala pred zalbom i upisala drugo dete,kad smo prinudjeni na to..