U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Zavisi sta. Ako treba da sede u tome onda rastvorim u lavoru. Inace u jednoj plasticnoj posudi od pola litre koja mi je samo za to jer se prebojila prvi put. Umocis vatu, malo ocedis i time natapkas guzu. (Ako je za ojed)
17.10.2014, 16:31
mati
6676
Pa da, za ojed je... Znaci ne moram svaki put da pravim rastvor. Ali nije klasican ojed, jer da jeste njega bi bolelo na dodir i brisanje. Ovo ga ne boli, ne place, daje da se brise... Dr ne zna od cega je a ja mislim da je on to sam inficirao prsticima posto puzi stalno, a cim ga skinemo on cacka paju i to samo desnom rukom na toj strani gde se crvenilo pojavilo... Al ga objasni.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>