Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

..meni rodjendan 21.11.
 ..meni rodjendan 21.11.  Da, da još malo a ja se nisam počela još ništa spremati
 Da, da još malo a ja se nisam počela još ništa spremati . Moj muž je rođen 24.11. pa kaže da se malo "stisnem", a snahi mi je rođendan baš 22.11. tako da svako ima svoje želje a ja ću ko Georgina iz Radovana III da čekam dok mi ne daju dozvolu da se porodim
 . Moj muž je rođen 24.11. pa kaže da se malo "stisnem", a snahi mi je rođendan baš 22.11. tako da svako ima svoje želje a ja ću ko Georgina iz Radovana III da čekam dok mi ne daju dozvolu da se porodim ?
 ? 
											 .. meni je prvi porod bio relativno lak, dug (13 sati) da je bolelo, bolelo je, ali mi nije ostao u pamcenju kao traumatican,a verujem da je zenama koje su se bas napatile teze da se odma odluce za drugo i da se boje kako ce biti sledeci put.. a ja imam
  .. meni je prvi porod bio relativno lak, dug (13 sati) da je bolelo, bolelo je, ali mi nije ostao u pamcenju kao traumatican,a verujem da je zenama koje su se bas napatile teze da se odma odluce za drugo i da se boje kako ce biti sledeci put.. a ja imam  curicu od god. i 8 mes. i evo neki dan smo saznali da sam opet
   curicu od god. i 8 mes. i evo neki dan smo saznali da sam opet  , ne bas planirano ( kod nas je malo sta planirano
  , ne bas planirano ( kod nas je malo sta planirano  ). Ali na kraju ispadne vise nego dobro, nadam se da ce i ovaj put biti tako...
   ). Ali na kraju ispadne vise nego dobro, nadam se da ce i ovaj put biti tako... 
											 ... slazem se s tobom.
   ... slazem se s tobom. 

nisam imala zelju da obilazim druge
   nisam imala zelju da obilazim druge  
    . Ne mogu da vjerujem da dopuste da se tako nesto dogodi I poslije toga niko ne odgovara! Za dr.Ecim svi kazu da je dobra Ali za dr.Ivica I nisam cula bas lijepe price. U svakom slucaju drzi se I nedaj da te ti neodgovorni kreteni obeshrabre.
  . Ne mogu da vjerujem da dopuste da se tako nesto dogodi I poslije toga niko ne odgovara! Za dr.Ecim svi kazu da je dobra Ali za dr.Ivica I nisam cula bas lijepe price. U svakom slucaju drzi se I nedaj da te ti neodgovorni kreteni obeshrabre.