IZVORNA PORUKA: dunja RR
IZVORNA PORUKA: Ana RR
Meni je to rano i iskreno ne vidim poentu. Ja nisam pomislila na skidanje pelene do skoro druge godine. 10 dana pre 2. rođendana smo počeli i do rođendana je sam tražio kada mu se piški, pelenu sam mu stavljala za spavanje samo.
Prepadoh se juče kada pročitah ecinu poruku, a sada posle tvoje ću mirno da spavam. Ako me razumete

opušteno Suzi! Tamo na leto možete probati, biće toplo i onda je i njemu super da bude golišav
Trco, zašto je to kasno? Uopšte ne mislim da je 2,5 godine jaaaako kasno. Sasvim normalno vreme za tako nešto.
Ako kod deteta prepoznate da je spremno i razume sa 8, 9, 10 meseci onda sam za. Ali za forsiranje i da se to radi jer neko misli da je vreme, za to nisam. Marko je prohodao sa 10 meseci, mogla sam i tog leta probati ali uopšte mi nije palo na pamet. Možda nije loše upoznavati ih sa nošom dok su tako mali, jer kod neke dece kada su starija postoji otpor. Pa kako bude, nikad se ne zna.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!