IZVORNA PORUKA: sladjaaaa
Duvanski dim može da izazove ...
...
Takođe, utvrđeno je da je prevalenca astme i atopijskih bolesti veća kod dece čije su majke pušile tokom trudnoće ili u ranom dojenačkom periodu.
Moram da odgovorim.
Prva bih najviše na svetu volela da ne pušim. U prvoj trudnoći nisam ni razmišljala o prestanku, no to je neka druga priča... Nadam se da ću u sledećoj trudnoći imati mučnine i povraćati pa da se rešim tog zla (neko je to već napisao, čini mi se sanji).
Zacrvenela sam gore... "može da"... nigde ne piše da mora!
Druga stvar... što se tiče astme... i to se ne bih ponavljala, napisala sam na početku priču mene i mog brata, i maminog ne pušenja i pušenja.
I još nešto: Moje dete je imalo Apgar skor: 9/10. Jeste rođen sa svega 2830 i 48cm, ali prosto, i ja sam rođena sa toliko, i moj brat, i mm, i njegova 2 brata. ja mislim da je to nasledno.

I rođen je 10 dana pre termina, ne jer je porođaj krenuo, već zato što sam išla na zakazan CR, zbog dioptrije.
Ovim ne kažem da je pušenje u trudnoći super, samo... jao nije ni smak sveta ako trudnica ne može da ostavi. Cigareta nema isti uticaj na svaki organizam, zato neki pušejače neki slabije cigarete. Individualno je!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 2.10.2009 13:20:17 >