Gledaju Fata i Huso loto. Fata gleda u listic , Huso pita: 20? Fata ima , Huso 43? , Fata ima, Huso 19?, Fata ima. Huso 8? , Fata ima. Huso 12? Fata e, j...ga ovaj si prekrizio...
Cita Fata knjigu i pita" Mujo gde su alpe?", a Mojo ce "Neznam ti si pospremala kucu"
Dere se Mujo "Fato daj mi "golf carape" a Fata "kakve golf carape?" " a Mujo ce "Pa one sa devet rupa"
Setaju se sarajevom Huso i Haso. Pa ce Huso " Vidis ba onaj narandzasti stojadin?" "Vidim" rece Haso. "E ,
onakav cu ja meni Volvo da kupim samo zeleni" Vode ljubav Fata i Mujo. Fata vice "bodi" Mujo"bodem" , Fata opet "bodi" Mujo "bodem" Kad se Fata izdera " Mujo bolan skini mi bodi!!!"
Jos jedan kako Fata i Mujo vode ljubav. Mujo sapuce Fati "sad gore, pa dole , pa malo levo , pa sad desno" a F
ata ce "Mujo jel mi vodimo ljubav il se parkiramo???" E, sad Perica. Kaze uciteljica "Perice probudi tog pored tebe sto spava " a Perica ce "sto ja vi ste ga uspavali?" Dolazi Majka kuci Perica place "Sta je Perice sto places?" "Tata se udario cekicem po prstu" "Pa dobro sto ti places?" "Pa ,prvo sam se smejo"