writing-img

RE: Kolostrum

clock-img

22.04.2010, 08:47

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Smeshkice, Tasha, hvala, devojke, stvarno! Puno mi znači! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

16.06.2010, 09:53

clock-img

Anoniman

ja sam u 18 ned,i bas mi curka,nosim dnevne uloske u brusuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2010, 01:58

clock-img

natasa20

pencil-img

3

izgleda da je meni pre svih krenuo kolostrum,u 17-oj nedelji... ostavlja mi trag na brusu,a cini mi se da iz desne vise ide,
user posted image
dobro je da znam da cu imati mleka

clock-img

09.12.2010, 19:03

clock-img

Ognjena

pencil-img

98

E pa sad mi je lakse, ja sam u 19-oj nedelji i pre par dana sam primetila flekicu na spavacici u predelu grudi, tek sam sinoc skontala da mi u stvari izlazi mleko, ili kolostrum. Mnogo cudnouser posted image , malo sam se i uplasila ali vidim da se to i drugima desava u tako ranoj trudnoci.
A danas pogledam brushalter iznutra i vidi se jedva primetne flekice, to sam baaas morala da zagledam posto nosim onaj sa korpama i jos u boji..
Da li osecate probadanje u bradavicama zbog toga, jer meni se to desava vec dva-tri dana?? A sad mi se cini i da su mi grudi malo vruce?? 

clock-img

15.12.2010, 22:21

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ni meni se nije pojavio a sutra mi je termin... al eto, vidim da ni druge novosadjanke nisu imale, tako da kuuul user posted image

Panta rei

clock-img

10.05.2011, 15:50

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

meni curi po ceo dan...bukvalno na 2-3 sata,pocne kao bockanje u grudima i osetim kako krece,bez onih jastucica bih poludela,pogotovo nocu....majca mi bude sva na fljoke do jutra... a i hladnoooooooooo....

clock-img

29.12.2011, 13:32

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

moze neki savet kako da negujem bradavice, posto je i meni krenuo kolostrum u 23.nedelji, i jako me iritira jer mi lepi majicu za bradavice, mogu li necim da mazem bradavice da budu vlazne..?

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

29.12.2011, 18:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Mozes lanolinom (ako se tako zove), postoji krema za bradavice za dojilje-to uzmi i mazi...

clock-img

29.12.2011, 18:44

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Crazy, meni rekoše u školici za trudnice da mažem uljanim ad kapima ili kremicom sa lanolinom bradavice, bez obzira na kolostrum, tako da možeš da probaš.I kupi one tufere, čisto da ne prljaš brus i da ti ne prodje na majicu
Kod mene ne curi ništa ali mi se povremeno pojavljuje nešto jako gusto, bele boje na vrhovima bradavica....ne znam jel to touser posted image i uvek je povezano sa napetošću i bolom u grudima...

< Poruku je uredio bea83 -- 29.12.2011 18:45:12 >

clock-img

29.12.2011, 18:56

clock-img

cockic

pencil-img

4591

meni ni u prvoj trudnoci to nije curkalo dok sama malo nestisnem dojku
da vidim imali cega ali kod mene je zuckasta vodica kako sam ja videla.

a ipak sam dojila 14 meseci malog.ja se nadam da cu i sad uspeti da
dojim malu.makar i 6 meseci.

a zato kad se setim kakve sam bolove ja imala posle porodjaja
sto se tice nadolazenja mleka to je bio haos.ali vredi svaki pretrpelji
bol user posted image

a mazala sam i ja taj lanolin.super je kao i ad spasavao me je od
ujeda.

clock-img

29.12.2011, 21:35

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

bea, jeste to to, samo sto kod nekih curka malo, a kod mene malo vise i to vise na levoj dojci :)
hvala za savete sutra cu da potrazim ili ad kapi ili lanolin...

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

02.07.2012, 11:26

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Ja sam u 30+3 nedelji, a niti imam kap icega, niti ikakav osecaj u grudima, tokom cele trudnoce.
Je l to znak da cu imati problema sa mlekom, ili ne mora da znaci?

clock-img

02.07.2012, 11:29

clock-img

Anoniman

To nista ne znaci , ne brini user posted image

clock-img

02.07.2012, 11:34

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ništa ne znači. Pisala sam gore, u prvoj trudnoći mi je tek 2 dana posle porođaja krenuo a dojila sam 14,5 meseci bez problema.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

02.07.2012, 11:52

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Ja sam u 30+3 nedelji, a niti imam kap icega, niti ikakav osecaj u grudima, tokom cele trudnoce.
Je l to znak da cu imati problema sa mlekom, ili ne mora da znaci?

Ja sam tog dana kad sam se porodila bila ubedjena da nemam ni kap mleka u grudima, dok nije došla laktacijska sestra i krenula da izmlaza i rekla da imam mleka koliko hoću. Fora je što ja uopšte to mleko nisam znala da istisnem kako treba user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

27.11.2013, 11:44

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: crnicka

sakam da prasam prva bremenost mi e i ne znam. vo 5tiot mesec sum a veke pocna da mi tece nesto od gradite dali e normalno

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.03.2016, 17:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Ima oko mesec dana da mi je krenulo curkati iz grudi. I bas me nerviraju te fleke. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
I da, u porodilistu mi je to stalo, tek drugi ili treci dan krenulo, i to kad mi je sestra povukla tako jako bradavicu da sam sve zvezde prebrojala.
Iz druge nista nije curilo dok beba nekako nije uspela posto se sestra okrenula i otisla.

clock-img

06.03.2016, 17:24

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Meni je mleko krenulo drugi dan od porođaja, i to svega dve tri kapi,.a evo hvala Bogu sada ga ima i previse