Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Laparaskopija mi je radjena u julu. Naravno, ispostavilo se da jeste, imala sam endometriozu treceg stadijuma koja se bila prosirila cak i na trbusnu duplju... Odmah su me stavili na terapiju Zoladexa. Prepisali su 6 inekcija koje sam primala do novembra. Prvu menstruaciju sam dobila pre neki dan, posle vise od dva meseca od poslednje inekcije...Na kontrolnom UZ u novembru dr mi je rekao da je sve super, i da se javim 10-ti dan od ciklusa da mi meri folikule...Nada se da cu do juna ostati trudna prirodno, ako ne, moram na vantelesnu...
Evo sada cekam da odem na kontrolu i onda da cekam sta ce i da li ce da se desi...Vec postajem zabrinuta, obzirom da nisam naisla ni na jedan pozitivan komentar da je neka odmah posle laparaskopije ostala trudna...Mislim znam par devojaka iz mog okruzenja kojima je to uspelo, evo ih sada imaju
...Nadam se da ce i nama da krene...da cemo da pobedimo ovo zlo...
Evo tek sad kad redovno pratim forum i citam sta druge devojke pisu ustvari shavatam koliko je ova endometrioza uzela maha...
, ubio bi me, jer svaki put kad odem kod njega on mi kaze da ni slucajno ne citam internet, nego da se opustim, mislim ruzicasto i sl...