IZVORNA PORUKA: Sanchy
U decembru treba da putujem za CG ,bebac ce imati skoro sest meseci...koliko sam razumela mogu kolica samnom u avion a jaje ako ga budem nosila moze u prtljag?!Ako unosim i jaje u avion moram da platim i to sediste?A ako ga ne unesem interesuje me kakvi su to dodatni kaisevi da bi beba bila vezana za mene ,trebamm li to da kupim ili sta?Ili moze li da bude u onoj hug bug marami na meni tako je isto vezan za mene??I sto se tice hrane ako mi stane mleko do tada mogu li poneti samo vodu u flasici i novalac u nekoj kesici pa da smuckam u avionu posto to ne valja ranije da se pravi??Ne znam kako to sve funkcionise
Kolica ako se sklapaju iz delova, ne mogu gore u kabinu, ostaje dole u prtljagu. Mogu samo kišobran varijanta.
Dalje, jaje ide dole sem ako niste kupili kartu za dodatno sedište (ali sve aviokompanije kažu da do 2.rođendana dete nema mesto u avionu zasebno već sedi roditelju u krilu).
Ti dodatni kaiševi su kao i tvoj kaiš samo dodatak, pa kao što se ti vežeš za sedište, tako se dete veže za tebe.
Što se tiče hrane i mleka, hrana mora biti u neotvorenoj i originalnoj ambalaži. Ako ideš u CG, nećeš biti u avionu više od 2 sata, pa daj bebi da jede pre ukrcavanja i kad dođete (neće biti gladna između).
JATovi letovi su fleksibilni, daju da se za dete unese manja flaša vode ili sokić.