Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

POTPUNA ZABRANA MOBILNIH TELEFONA U ŠKOLAMA
Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio je da će početkom 2026. godine Skupštini Srbije biti podn...
Škola

Tako sam ja saznala kako se u državnoj bolnici prima Di-Te-Per. Ide jedna boca u jednu nogu, druga u drugu, jedna u rame i jednu pije. Njen mali je reagovao na vakcine, ona nije znala kako da postigne da hladi sva tri mesta, i još temperatura...
Onda sam ja saznala da postoji koktel vakcina, zove se Pentaxim, i daje se u guzu. Luku sam vakcinisala kod privatnika, Pentaxim-om, nije mnogo plakao. Međutim, privatni lekar je rekao da on ne vakciniše dete protiv žutice, jer mu je totalno besmisleno, jer toliko mala beba može žuticu dobiti samo zbog nehigijene roditelja. Kada sam sa njegovih godinu dana otišla u državnu da primi onu vakcinu protiv velikih boginja (i ne znam šta još - tri bolesti)-to ne može kod privatnika, onda su ga vakcinisali i protiv žutice (pa posle i revakcinisali).
Nazvala sam prvo DZ, pa su mi rekli da ga za svaki slucaj dovedem, Kaze dr, sve ok, da stavljam obloge,da mu dam paracetamol kad ga jako boli, ako do ponedeljka ne prodje, da ga opet dovedem. Kao, to je sasvim normalno.