Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

cestitam
   cestitam 

,da ne kazem da mi je smrdelo na mokracu itd,jedina dobra strana je malo djaka,imamo i drugu skola ali je meni nekako daleko(nisam navikla da idem u tom pravcu)...sve devojcice iz grupe ce ici u tu moju a svi decaci u tu drugu
  ,da ne kazem da mi je smrdelo na mokracu itd,jedina dobra strana je malo djaka,imamo i drugu skola ali je meni nekako daleko(nisam navikla da idem u tom pravcu)...sve devojcice iz grupe ce ici u tu moju a svi decaci u tu drugu ....Tash od tebe ocekujem neku pametnu jer je to i tvoja skola bila
  ....Tash od tebe ocekujem neku pametnu jer je to i tvoja skola bila  

kod nas ti skola pocinje sa 6 godina. Moja N puni 6 u spetembru, ali ne brine me to toliko koliko cujem  iskustva od drugih majki da su pogresile sto nisu sacekale jos godinu, da je deci oduzato detinjstvo( sto se apsolutno slazem) Imaju redi program ucenja( i ako su pre govorili da je to samo formalno) sad od njih ocekuju isto kao pre sa decom od 7 godina... Smatram da to nije uredu i stavrno se dvoumim dali da je upisujem
   kod nas ti skola pocinje sa 6 godina. Moja N puni 6 u spetembru, ali ne brine me to toliko koliko cujem  iskustva od drugih majki da su pogresile sto nisu sacekale jos godinu, da je deci oduzato detinjstvo( sto se apsolutno slazem) Imaju redi program ucenja( i ako su pre govorili da je to samo formalno) sad od njih ocekuju isto kao pre sa decom od 7 godina... Smatram da to nije uredu i stavrno se dvoumim dali da je upisujem ,ostace mi dete ne upisano...Tijo to je bas rano
  ,ostace mi dete ne upisano...Tijo to je bas rano  

,onda nema meni brige
  ,onda nema meni brige  Mozda nekome delujem nenormalna ali sta cu kad se tako osecam... Prosto vam zavidim sto vasu decu ( na vreme) upisujete u skolu ovo je za mene preeeeeeee rano. Ipak je za dete veeeeelika jedna godina ja ne znam sta su hteli sa ovim zakonom da postignu ali bas sam ljuta
   Mozda nekome delujem nenormalna ali sta cu kad se tako osecam... Prosto vam zavidim sto vasu decu ( na vreme) upisujete u skolu ovo je za mene preeeeeeee rano. Ipak je za dete veeeeelika jedna godina ja ne znam sta su hteli sa ovim zakonom da postignu ali bas sam ljuta  Znam nije moje dete jedino sto krece, 80% roditelja sadasnjih prvaka se kaje sto nije sacekalo jos godinu. Juce dok sam cekala N da zavrsi stojala sam ispred jedne ucionice gde su prvaci. Svaki sekund je neko izlazao do toaleta, vika , dreka ma dajjjjjjj o onda se zale uciteljice tesko je raditi sa njima. Pa naravno sta ste ocekivali da dete od 5 ili jedva 6 godina sedi 45 min na mestu??? i da je skoncentrisan ???
   Znam nije moje dete jedino sto krece, 80% roditelja sadasnjih prvaka se kaje sto nije sacekalo jos godinu. Juce dok sam cekala N da zavrsi stojala sam ispred jedne ucionice gde su prvaci. Svaki sekund je neko izlazao do toaleta, vika , dreka ma dajjjjjjj o onda se zale uciteljice tesko je raditi sa njima. Pa naravno sta ste ocekivali da dete od 5 ili jedva 6 godina sedi 45 min na mestu??? i da je skoncentrisan ???