Ja sam svom suprugu oprostila flertovanje preko fb-a dok smo bili razdvojeni, a ja patila zbog spontanog. I nije mi zao. Volim ga i on voli mene. Ljudi smo od krvi i mesa. Povredjujemo mi i mnoge druge ljude oko sebe i oni nas, pa mnogima i prastamo. Ja svoju majku obozavam, to mi je najbolji prijatelj i oslonac u svakom momentu. Ali, njena, je bezuslovna vrsta ljubavi, ona koju sve potencirate na forumu. Sve ste rekle da vam je dete bitnije od supruga. Ali, opet, trazite da ste tom istom muskarcu na prvom mestu.
Nije pitanje morala i prioriteta, pitanje je potreba i subjektivnog osecaja. Ne opravdavam prevare. Nadam se da necu prevariti supruga. Ali, ne mogu da tvrdim da necu. Svi smo mi, u odredjenoj meri, sujetni. Sto trazim ja od njega, verovatno ocekuje i on od mene. Nadam se samo da cemo uvek o svemu razgovarati. Sve se moze resiti, ako su ljudi normalni i spremni za razgovor. Zelim da znam sta mu nedostaje ili smeta kod mene i da imam slobodu da mu uzvratim povratnim informacijama. To sto sam ja sad trudna ne znaci da sam uvek u pravu. Nervozna sam, plahovita, na kraj srca i tvrdim kako on MORA da ima osecaj za mene. Nije bas tako. Nista se u zivotu ne mora (samo da se umre). I on je samo bice koje je izabralo da bude pored mene, jer me voli i zeli moju paznju i ljubav. Ne prigovaram ni jednoj od vas, MOLIM VAS ne shvatite me pogresno. Pisem o nekim svojim razmisljanjima. Jer, ima dana kada sam nesnosna. Danas nisam i mogu da razmislim o tome kako je njemu dok mu zanovetam. Trudna ili ne, moze imati razumevanja i takticnosti, ali imace i nezadovoljstvo. Jer je SAMO COVEK. Nisu ni zene cvecke, bar ja nisam.
Skraticu, jer ovako mogu unedogled. Molim vas, ne ljutite se na mene, nisam mislila ni na jedan komentar konkretno. Ne volim da komentarisem tudje situacije sa prevarom, jer nikad ne znate sta se zbiva u jednoj vezi i braku. Mozete samo da date podrsku da se tezi nalazenju resenja.
Naravno, cela prica se ne odnosi na ekstreme koji su bolesni u odnosima, pa moraju da varaju jer ne mogu da izdrze!