writing-img

Paketić za bebu - Jul 2010.

clock-img

01.07.2010, 19:50

clock-img

Tatamata

pencil-img

467

user posted image

Stigli su paketići za JUL!
Pročitajte više.

U ovoj temi možete se detaljnije upoznati sa poklon paketom i sponzorima.

MALI SPONZORI PAKETA:

Lifemedic u paketić dodaje jedan od navedena tri proizvoda: Fitomamma krema za prevenciju i lečenje ragada, Fitolat tablete za laktaciju i poboljšanje kvaliteta majčinog mleka, Fitobalm gel za ublažavanje tegoba kod beba.

user posted image

Impamil vam poklanja torbu za porodilje, nalepnicu "beba u autu", blokčić, hemijsku olovku.

user posted image

Ekofarm poklanja Odmenjsku BABY vodu.

user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 2.7.2010 7:44:38 >

clock-img

01.07.2010, 23:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2010, 23:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Devojke delimo ovog meseca 5 paketa, čekamo vaše prijave. Pokloni su baš slatki i korisni za svaku mamu i bebu a kao što vidite imamo i jednog novog sponzora.
Prijavite se user posted image

clock-img

04.07.2010, 17:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Stigle dve prijave, ajmo devojkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2010, 23:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

čekamo prijave, imamo novog sponzora u paketuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

stigla još jedna prijava, bravo devojkeuser posted image user posted image user posted image

julske mamice čekamo vas, do kraja jula traje prijavauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 10:06:07 >

clock-img

05.07.2010, 11:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

pepeljuga zauzet ti je telefon, City expres je stigao da ti dostave paket, ali tvog prezimena nema na interfonu, molim te javi se!

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 11:57:08 >

clock-img

12.07.2010, 14:11

clock-img

ljubićica

pencil-img

4

Zdravo svima ja sam nova pa sam tek sad vidjela za ovu nagradnu igru,pa me interesuje jel se može još učestovati jer bih se i ja rado prijavila.Veliki pozdrav svomauser posted image

clock-img

12.07.2010, 14:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: ljubićica

Zdravo svima ja sam nova pa sam tek sad vidjela za ovu nagradnu igru,pa me interesuje jel se može još učestovati jer bih se i ja rado prijavila.Veliki pozdrav svomauser posted image

ljubićice dobrodošla user posted image

naravno možeš učestvovati i prijavi se na:

http://www.ringeraja.rs/prijava-porodica-porodici

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.7.2010 14:17:58 >

clock-img

12.07.2010, 19:02

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

draga da li si uspela da se prijaviš?

clock-img

13.07.2010, 09:09

clock-img

ljubićica

pencil-img

4

Je li ova nagrada važi samo za ovaj mjesec pošto ja ne trebam sad u julu  da se porodim  već početkom novembra,Ali pošto ja idem u septumbar/octobar na porodijsko a kući nemam internet htjela sam sad da se prijavim ali koliko vidim da ne može ako je termin u 11 mjesecu.Je li tako ako je onda svim ranijim mama želim sve najljepše i da uzivaju uz svoju bebu i poklone.Veliki pozdrav.

clock-img

13.07.2010, 09:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Je li ova nagrada važi samo za ovaj mjesec pošto ja ne trebam sad u julu  da se porodim  već početkom novembra,Ali pošto ja idem u septumbar/octobar na porodijsko a kući nemam internet htjela sam sad da se prijavim ali koliko vidim da ne može ako je termin u 11 mjesecu.Je li tako ako je onda svim ranijim mama želim sve najljepše i da uzivaju uz svoju bebu i poklone.Veliki pozdrav.

Sada možeš da se prijaviš samo ako je termin u avgustu. Ako ti je termin u novembru prijavljuje se u oktobru, pošto će ova kampanja trajati i tada, tj.delimo poklone porodiljama i u narednim mesecima. Pokušaj se nekako prijaviti u oktobru. Trudimo se da paket svakog meseca bude bogatijiuser posted image

clock-img

13.07.2010, 09:58

clock-img

ljubićica

pencil-img

4

Hvala ti puno draga Dunja na pomoći i ljubaznosti,nadam se da  ću nekako se prijaviti u octobru ovo je super ideja i baš mi se sviđa.Bilo bi mi drago da i moja bebica abd dobije prvu svoju nagradicu.user posted image user posted image

clock-img

13.07.2010, 10:00

clock-img

ljubićica

pencil-img

4

Imam još jedno pitanje ja se izvinjavam ako vas gnjavim pošto sam ja iz Sarajeva da li je to neki problem zbog slanja  nagrade ?

clock-img

31.07.2010, 23:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Imam još jedno pitanje ja se izvinjavam ako vas gnjavim pošto sam ja iz Sarajeva da li je to neki problem zbog slanja  nagrade ?

nije problem draga, samo se prijavi kada bude vremeuser posted image

clock-img

01.08.2010, 00:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

DRAGI NAŠI EVO SLATKOG OBAVEŠTENJA

Za julski paket "Porodica-Porodici" prijavilo se pet korisnika

Srećni dobitnici su:

1. Daca88
2. mmilicaa
3. okacvuk
4. WladimirWB
5. Bianca

ČESTITAMOuser posted image user posted image user posted image

Uskoro ćemo objaviti sponzore i sadržaj avgustovskog paketa, te očekujemo prijave avgustovskih mama i tata....

Pokloni su lepi i korisni, za mame, tate i njihove bebe.....

ČEKAMO VASuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.8.2010 0:20:52 >

clock-img

01.08.2010, 11:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tatamata

user posted image

Kako ova torba nije bila kad sam ja dobila paket user posted image Bash mi se svidja....user posted image

clock-img

01.08.2010, 11:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: Tatamata

user posted image

Kako ova torba nije bila kad sam ja dobila paket user posted image Bash mi se svidja....user posted image

od ovog meseca Impamil poklanja tu torbuuser posted image

clock-img

01.08.2010, 11:11

clock-img

Anoniman

hehe...pa vidim...mi smo malo zakasnile....tj pozurile user posted image user posted image user posted image

Nego...jel ima takva torba negde i da se kupi? user posted image

clock-img

01.08.2010, 11:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

hehe...pa vidim...mi smo malo zakasnile....tj pozurile user posted image user posted image user posted image

proverićuuser posted image

clock-img

01.08.2010, 11:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

proverićuuser posted image

Ajd molim te...ja sa ovim mojim curama kad idem negde...kao na kampovanje da idem...trebaju mi torbe...josh malo pa tju kofer da vuchem user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2010, 17:23

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Jupi,dobili smo paketicuser posted image Hvaaaja!
I ja sam sad pogubljena,sta treba ono da vam posaljem?
Na kalendar razvoja deteta sam se vec prijavila,a izvod iz mk rodjenih za dete,jer to mogu da skeniram pa posaljem na mail,ili kako?
A na koju adresu se salje izvod?
Jos nesto treba?Jer ima neki klik gde to pise,ili mi napisite ovako ovde pa cu pre videtiuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

01.08.2010, 17:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Daca88

Na kalendar razvoja deteta sam se vec prijavila,a izvod iz mk rodjenih za dete,jer to mogu da skeniram pa posaljem na mail,ili kako?
Jos nesto treba?Jer ima neki klik gde to pise,ili mi napisite ovako ovde pa cu pre videtiuser posted image

draga nema na čemu user posted image user posted image user posted image

ne moraš da šalješ izvod, taj uslov smo ukinuli....

Samo mi reci da li će neko biti kući u utorak, pošto pakete šaljem sutra, na onoj adresi koju si upisala u prijavi?

clock-img

02.08.2010, 19:31

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Samo mi reci da li će neko biti kući u utorak, pošto pakete šaljem sutra, na onoj adresi koju si upisala u prijavi?

Da,sada znam,,,kontaktirali su me danas na mobilni,neznam da li si to bila ti,ili neko drugi..kuci sam u utorak tj sutra,radujem se paketicu,i da adresa je ista kao u prijavi...

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

02.08.2010, 20:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Da,sada znam,,,kontaktirali su me danas na mobilni,neznam da li si to bila ti,ili neko drugi..kuci sam u utorak tj sutra,radujem se paketicu,i da adresa je ista kao u prijavi...

ja sam te zvalauser posted image

user posted image

stavi nam slike bebana kada stigne paketićuser posted image