cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Paketić za bebu - Jul 2010.

clock-img

02.08.2010, 20:05

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Daca88

Jupi,dobili smo paketicuser posted image Hvaaaja!
I ja sam sad pogubljena,sta treba ono da vam posaljem?
Na kalendar razvoja deteta sam se vec prijavila,a izvod iz mk rodjenih za dete,jer to mogu da skeniram pa posaljem na mail,ili kako?
A na koju adresu se salje izvod?
Jos nesto treba?Jer ima neki klik gde to pise,ili mi napisite ovako ovde pa cu pre videtiuser posted image

draga nema na čemu user posted image user posted image user posted image

ne moraš da šalješ izvod, taj uslov smo ukinuli....

Samo mi reci da li će neko biti kući u utorak, pošto pakete šaljem sutra, na onoj adresi koju si upisala u prijavi?

Da,sada znam,,,kontaktirali su me danas na mobilni,neznam da li si to bila ti,ili neko drugi..kuci sam u utorak tj sutra,radujem se paketicu,i da adresa je ista kao u prijavi...

ja sam te zvalauser posted image

user posted image

stavi nam slike bebana kada stigne paketićuser posted image

natrpacu sve poklone u bebanov krevetic,pa cu da ga fotografisem sve sa poklonimauser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

02.08.2010, 20:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

dogovoreno user posted image user posted image

clock-img

03.08.2010, 11:51

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

user posted image
Pozdrav drugariuser posted image
Evo,po dogovoru,moja fotkica sa paketicem koji mi je danas stigaouser posted image
Dobio sam karton sa 8 l odmenjske bebi vode,odmenjska voda hemijsku,odmenjska voda privezak,torbu,impamil blokcice 4 kom,i impamil hemijske 3 kom,nalepnice beba u autu 2 kom,a mama je dobila kremicu za ragde fitomamauser posted image
P.S. Gde u prodaji moze da se kupi ova odmenjska voda,citam u prospektu sve o njoj,i cini mi se da je dobra stvar,pa bi da je i nakon potrosnje nastavimo koristiti,a ne vidjam da ima kod nas po radnjama i marketimauser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

03.08.2010, 12:21

clock-img

Bianca

pencil-img

16

Stigao paketic, hvala vam, torba je super, pozdrav svima!

clock-img

03.08.2010, 22:40

clock-img

okacvuk

pencil-img

9

Hvala na paketicu:))) Sve sto smo dobili je korisno...Torba je vise nego prakticna svasta stane u njoj:))Iskoristicu priliku da se zahvalim svima koji su zaduzeni za ovaj divan sajt koji mnogo znaci buducim mamama...kao i nama "novopecenim" mamama:))
Samo tako nastavite...Veeeliki pozdrav od male Ane i njene mame:))

clock-img

03.08.2010, 22:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

user posted image
Pozdrav drugariuser posted image
Evo,po dogovoru,moja fotkica sa paketicem koji mi je danas stigaouser posted image
Dobio sam karton sa 8 l odmenjske bebi vode,odmenjska voda hemijsku,odmenjska voda privezak,torbu,impamil blokcice 4 kom,i impamil hemijske 3 kom,nalepnice beba u autu 2 kom,a mama je dobila kremicu za ragde fitomamauser posted image
P.S. Gde u prodaji moze da se kupi ova odmenjska voda,citam u prospektu sve o njoj,i cini mi se da je dobra stvar,pa bi da je i nakon potrosnje nastavimo koristiti,a ne vidjam da ima kod nas po radnjama i marketimauser posted image

user posted image user posted image user posted image

hvala na sličiciuser posted image user posted image

Za Beby vodu ću se sutra raspitati pa javljamuser posted image

clock-img

03.08.2010, 22:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Bianca

Stigao paketic, hvala vam, torba je super, pozdrav svima!

user posted image

clock-img

03.08.2010, 22:54

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

user posted image

IZVORNA PORUKA: okacvuk

Hvala na paketicu:))) Sve sto smo dobili je korisno...Torba je vise nego prakticna svasta stane u njoj:))Iskoristicu priliku da se zahvalim svima koji su zaduzeni za ovaj divan sajt koji mnogo znaci buducim mamama...kao i nama "novopecenim" mamama:))
Samo tako nastavite...Veeeliki pozdrav od male Ane i njene mame:))

clock-img

10.08.2010, 00:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Gde u prodaji moze da se kupi ova odmenjska voda,citam u prospektu sve o njoj,i cini mi se da je dobra stvar,pa bi da je i nakon potrosnje nastavimo koristiti,a ne vidjam da ima kod nas po radnjama i marketimauser posted image

Odmenjska Baby voda se može kupiti u svim objektima Mercator-a, Veropulosa, Višnjica dućanima i u Tempu kao i u 70 objekata Lily drogerijauser posted image .

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.8.2010 0:28:25 >

clock-img

16.08.2010, 15:37

clock-img

WladimirWB

pencil-img

18

HVALA HVALA HVALA !!!

Mi smo Vam zahvalni na paketicu i mami se mnogo dopala torba, a malom Neci voda...

Puno Vam hvala, iskreno se nismo nadali i bas smo se odusevili kad smo saznali daa smo dobili poklon paketic! Najbolji ste!

clock-img

16.08.2010, 15:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: WladimirWB

HVALA HVALA HVALA !!!

Mi smo Vam zahvalni na paketicu i mami se mnogo dopala torba, a malom Neci voda...

Puno Vam hvala, iskreno se nismo nadali i bas smo se odusevili kad smo saznali daa smo dobili poklon paketic! Najbolji ste!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2010, 21:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

čekamo prijaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2010, 20:50

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

i dalje čekamo prijaveuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2010, 21:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

i dalje čekamo prijaveuser posted image user posted image user posted image

Upravo stigla još jedna prijava; ajmo još malo traje prijava za avgustovske mame, tate i njihove bebe koje su se rodile ili će se roditi u avgustu 2010.user posted image

clock-img

22.08.2010, 21:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

user posted image