Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Ako slučajno kažem nešto što on nije tako zamislio (ali najbanalnije stvari tipa "Ne zezaj se, konj ne kaže muuu", a i on zna da ne kaže muuu, ali je sada baš smislio da konj kaže muuu), to je kraj: baci se na zemlju, i pekmezi se. Druga stvar je da veoma često umesto da normalno priča on sve kroz suze (samo bez suza, nego se krevelji)... Juče pričam sa prijateljicom koja ima mesec dana mlađu ćerku, i čujem malu u pozadini kako se krevelji isto kao i moj klinac. Ona mi isto kaže da će odlepiti, da joj to devojčica radi već nekih mesec dana. Valjda je faza... nadam se!
Kada sam odmorna onda imam snage da mirno pričam sa njim i kažem "Nemoj plakati, vidi kako si gadan tako, to je bezveze, ajde lepo mi kaži... bla bla", a kada nemam snage, i tu zavisi koliko nemam snage, nekada se samo okrenem i odem kada se on baci na zemlju, ili ga pošaljem u svoju sobu da tamo plače pa da kada završi dođe da mi kaže normalno šta ima (to najbolje pali, eto ga već za koji minut raspoložen), a nekada vala dobije i batina kada plače bez razloga.
da znaš da hoću!
Samo nemoj da kukas ako posle i on pocne da histerise ili ne daj boze nesto gore.