Poslednji tekstovi

5 laži u koje sam verovala o trudnoći posle 40. godine
Moji zglobovi trudnoću podnose sasvim dobro, hvala na pitanju.
Trudnica

Razmatra se skraćenje časova na 30 minuta?!
U većem delu Srbije danas počinje drugo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola, a minis...
Škola

Sad kad sam se potkovala znanjem, planiram da pocnem ovog meseca da ih koristim. Vec sam ih porucila, treba uskoro da stignu a meni je danas prestala
. Da li je meni kasno da pocnem da ih koristim 18 dc posto pre nisam u mogucnosti? Inace dobijam na 28-30 dana... Ko me je terao da odlazim za Srbiju bas sad!!!
ili do sad nisam obracala dovoljno paznje, ali bih skontala svejedno mislim. Nadam se da ce mi bar malo pomoci da utvrdim ono sto mislim da je tako tj. mislim da osetim ovulaciju jer me boli stomak tih dana, onako kao da cu da dobijem samo blaze, i uvek vise sa jedne strane... a boga mi, meni to potraje i po 4-5 dana.. pa kontam po tome da mi je O... E sad se nadam lh trakice to da i potvrde.. A tebi se bas nijednom nije pojavila test crtica?
Meni su travke pomogle da ne mogu da promašim egg, ima ga brdo, a ranije nisam imala tj. morala sam baš da se bečim
. pokusavam sve ovo da iscitam, ne deluje mi sve tako jednostavno. ima li ih i u apoteci? gde ste vi kupile ?