Poslednji tekstovi

Postali smo BAKA i DEKA: Šta nas čeka?
Biti baka ili deka nije ponovno odgajanje dece. Radi se o tome da gledate kako se priča koju ste ...
Porodični odnosi

Vlada podigla cenzus za dečji dodatak na 18.000 dinara
Vlada Srbije usvojila je uredbu kojom je od 1. aprila cenzus za ostvarivanje prava na dečji dodat...
Vesti

,posto trenutno imam,i presla sam razmake izmedju ciklusa od 2011-e i od ova dva meseca,i zaista po tablici ne znam kada da pocnem da ih koristim.Razmaci mi variraju od 26,27,28,najcesce 29,ali i 30 i 31 dan.Evo cak sam i ovaj ciklus dobila dva dana ranije na 27-mi dan.Kada ste vi pocele,kog dana ciklusa?Hvala svima koji mi odgovore,posto sam zaista zbunjena.
ako je pozitivan sto je kod mene danas slucaj a juce kad sam napravila test bio je negativan..imala sam odnos sinoc,eto isla sam kod doktorice danas na folikulometriju i kaze mi da ce brzo puknuti i ja osjecam taj poznati tupi bol znaci nesto se desava dolje...a itest lh je pokazao pozitivno.mene zanima kad bi mi bilo najpametnije opet da imam odnos s obzirom da sam imala i sinoc odnos...HVALA...
.
evo mojih trakica, koristim ih od petka. Danas mi je 17 dc a i bazalna mi je malo "skocila" jutros..Zadnjih par dana je stalno bila oko 36.3, 36.4..a jutros 36.6