Poslednji tekstovi

Životni izazovi porodice sa obolelim članom
Pored izazova vezanih za uspostavljanje kvalitetnog odnosa roditelj-dete u ovakvim porodicama, ka...
Promo objava
Odgoj i razvoj

5 laži u koje sam verovala o trudnoći posle 40. godine
Moji zglobovi trudnoću podnose sasvim dobro, hvala na pitanju.
Trudnica

,posto trenutno imam,i presla sam razmake izmedju ciklusa od 2011-e i od ova dva meseca,i zaista po tablici ne znam kada da pocnem da ih koristim.Razmaci mi variraju od 26,27,28,najcesce 29,ali i 30 i 31 dan.Evo cak sam i ovaj ciklus dobila dva dana ranije na 27-mi dan.Kada ste vi pocele,kog dana ciklusa?Hvala svima koji mi odgovore,posto sam zaista zbunjena.
ako je pozitivan sto je kod mene danas slucaj a juce kad sam napravila test bio je negativan..imala sam odnos sinoc,eto isla sam kod doktorice danas na folikulometriju i kaze mi da ce brzo puknuti i ja osjecam taj poznati tupi bol znaci nesto se desava dolje...a itest lh je pokazao pozitivno.mene zanima kad bi mi bilo najpametnije opet da imam odnos s obzirom da sam imala i sinoc odnos...HVALA...
.
evo mojih trakica, koristim ih od petka. Danas mi je 17 dc a i bazalna mi je malo "skocila" jutros..Zadnjih par dana je stalno bila oko 36.3, 36.4..a jutros 36.6